Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Όλοι μαζί εναντίον τους! Όλοι μαζί μπορούμε!

Γκρεμίζουν και ισοπεδώνουν τα πάντα!
Απολύσεις, περικοπές, ανεργία, φτώχεια!
Οι μόνοι που δεν θα χάσουν τίποτα είναι οι τοκογλύφοι!! Ως πότε θα τους ανεχόμαστε?? Φτάνει πια Αντιδράστε! Κινητοποιηθείτε!  Ενημερώστε όλους αυτούς που δεν γνωρίζουν. 
Που ενημερώνονται΄μόνο από τα δικά τους μέσα ενημέρωσης! Καμιά ψήφος χαμένη πλέον!
Όχι στην κομματοκρατία! Τέρμα τα ψέμματα!
ή τώρα ή ποτέ Αδέρφια δεν έχουμε πλέον καμία δικαιολογία! Κινδυνεύει όχι μόνο το παρόν μας  αλλά και το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον των παιδιών των παιδιών μας.. Δεν είμαστε εμείς οι κακοί Δεν είμαστε εμείς οι σπάταλοι Ούτε οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι Όλα τα κράτη χρωστάνε! Αναρωτηθείτε: ΣΕ ΠΟΙΟΝ?? Αναρωτηθείτε που θα πάει το νέο δάνειο, αυτό που θα φέρει φρικτή λιτότητα τα επόμενα δέκα χρόνια? Ποιοι είναι αυτοί που έχουν υποδουλώσει ολόκληρο τον πλανήτη?? Ποιοι είναι αυτοί που σπέρνουν τη δυστυχία σε όλο τον κόσμο? Ποιοι είναι αυτοί που έχουν μετατρέψει τη Δημοκρατία σε ολιγαρχία? Ποιοι είναι αυτοί που ελέγχουν το χρήμα και επηρεάζουν τους πολιτικούς? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ 3ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ Συναδέλφους γνωστούς φίλους! ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!         http://nerokotanet.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου