Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Daily star: Οι Βρετανοί πιλότοι έτοιμοι να ρίξουν ρωσικά μαχητικά…πήραν εντολή αν κινδυνεύσουν

Ασφαλείς πηγές από το Υπουργείο Άμυνας ισχυρίζοντια ότι είναι απλά θέμα χρόνου η εμπλοκή των βρετανών πιλότωνσε θανάσιμη σύγκρουση με ρωσικά μαχητικά.Μια πηγή δήλωσε: «οφείλουμε να προστατέψουμε τους πιλότους μας αλλά την ίδια στιγμή  κάνουμε ένα βήμα αποφασιστικό προς τον πόλεμο. Ένα αεροσκάφος να καταρριφθεί σε μια αερομαχία και όλο το τοπίο θ΄αλλάξει. « Τα μαχητικά Tornado θα είναι εξοπλισμένα με μικρής εμβέλειας πυραύλους υπερηχητικούς που μπορούν να πλήξουν στον αέρα οποιοδήποτε αεροσκάφος. Κάθε πύραυλος κοστίζει  200.000 £ και το αεροκάφος δύναται να πετάξει με τριπλάσια ταχύτητα από αυτή του ήχου με  2300 μίλια την ώρα.Les avions de chasse britanniques autorisés à tirer sur les Russes, "'s'il se sentent menacés"
Caδθηδσθ
Σύμφωνα με την κυριακάτικη βρετανική εφημερίδα The Daily Star, η αγγλική πολεμική αεροπορία εξουσιοδοτήθηκε να καταρρίψει τα ρωσικά μαχητικά απλά και μόνο αν οι πιλότοι της κρίνουν ότι υπόκεινται σε απειλή.’Τα Tornados της RAFεπανδρωμένα και επικίνδυνα: οι εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και Μ Βρετανίας κλιμακώνονται. »Τα βρετανικά μαχητικά Tornados της RAF βασιλικής αεροπορίας θα είναι εξοπλισμένα με πυραύλους αέρος αέρος και δέχθηκαν το πράσινο φως για να χτυπήσουν τα αντίπαλα ρωσικά αεροσκάφη.
Οι άγγλοι πιλότοι ενημερώθηκαν να ασκήσουν ανατίποινα αν δεχθούν επίθεση από τα ρωσικά μαχητικά.Υπαγορεύθηκε στους βρετανούς και νατοικούς πιλότους  να λάβουν δραστικά μέτρα αν δεχθούν επίθεση από τα μαχητικά του Πούτιν κατά τις αποστολές τους στο Ιράκ.Η κίνηση αυτή επέρχεται μετά την προειδοποίηση βρετανών υπουργών στη Ρωσία « ότι έκανε την κατάσταση στη Μέση Ανατολή πολύ πιο επικίνδυνη ».
Κλειδώνει το στόχο του με τη  βοήθεια υπέρυθρης θερμότητας 22lbs και έχει κεφαλή  που γεμίζει με  22lbs δυνατά  εκρηκτικά.Κάθε τέτοιο αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει 4 πυραύλους. Οι πιλότοι της RAF ενημερώθηκαν να αποφεύγουν κάθε επαφή με τα ρωσικά μαχητικά με οποιοδήποτε κόστος και οι 2 ομάδες ελέγχου της αποστολής βρετανική και αμερικανική θα κάνουν τα πάντα να τους κρατήσουν σε απόσταση. Αλλά οι πιλότοι προειδοποιήθηκαν να είναι έτοιμοι να επιτεθούν στα ρωσικά αν οι ζωές τους διατρέξουν κίνδυνο.Μια πηγή δήλωσε: «κανείς δεν ξέρει τι θα κάνουν οι ρώσοι στη συνέχεια.Δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσουν αν μπουν σε εμπλοκή με δυτικό μαχητικό. » «Όταν τα αεροσκάφη πετούν με υπερηχητικές ταχύτητες ο εναέριος χώρος καλύπτεται πολύ γρήγορα. Δύναται να προκληθεί κάποια σύγκρουση ή ένας ρώσος πιλότος να καταρριφθεί κατά « .Περισσότερες από 250 βόμβες εκτοξεύθηκαν κατά της ISIS από βρετανικά μαχητικά στο Ιράκ.O επικεφαλής της Άμυνας Michael Fallon δήλωσε ότι θα επιχειρήσει να πέισει το Κοινοβούλιο να επεκτείνει η Αγγλία την επιχείρησή της και στη Συρία. Δεν είναι λογικό είπε να επιτιθέμεθα στο Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και όχι στη Συρία.dailystar.co 11.10.15
H συνέχεια στους αιθέρες …..όπου εκέι θα φανεί τελικά αν αυτές οι εξαγγελίες των βρετανών είναι απλοί λεονταρισμοί ή άπτονται της πραγματικότητας……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου