Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

"ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΦΑΩ ΦΤΗΝΗ ΠΑΤΑΤΑ΄ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΦΤΗΝΟ ΑΡΝΙ"!

Άκου τώρα μεγάλε τι σου 'χω για μετά:
- Θα κλείσει ο μανάβης και ο χασάπης της γειτονιάς σου.
Αυτό σημαίνει ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ και αυτό θα ΣΥΜΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ.
Θα εξανεμισθεί η αγοραστική δύναμη και άλλων συμπολιτών μας - πρώην μανάβηδων - που δεν θα μπορούν να αγοράσουν ... τσικουλάτα από το περίπτερο, παιχνίδι για το παιδί, κάνα παντελόνι κλπ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ, οι παιχνιδάδες και οι ρουχάδες και πάει λέγοντας.
Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου θα χάσει το νοίκι που έπαιρνε από τον μανάβη και πάει και αυτουνού η αγοραστική δύναμη.- ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ;;;
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ, ΒΙΑΙΗ  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΟΑΣΤΩΝ, ΚΑΝΑ - ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;;;
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ SUPER MARKET!
Που θα είναι μόνη της ΜΕΤΑ!
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ .... ΦΕΤΑΣ;;;;
ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ή ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ;;
Ή θα αγοράζεις και φέτα σε βαρέλι από τον παραγωγό μαζί με τις πατάτες;;;
ΚΕΛΑΡΙ ΕΧΕΙΣ;;;
Και ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ τροφίμων θα τρως;;; ¨ολοι έχουμε παρακολουθήσει τι μας ταϊζουν "φτηνά".
Τότε το  ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ  θα ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ  ΖΗΤΑΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΦΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ  ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
Έτσι μεγάλε γίνεται!
ΚΑΙ ΝΑΙ.
Ο κτηνοτρόφος  το ΠΑΣΧΑ - μπορεί να φέρει αμνοερίφια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, αφού ΟΛΟΙ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ. Και να τα δίνει 7 ευρώ το κιλό (έτσι άκουσα στην TV)  δηλαδή 8 αν βάζαμε και το ΦΠΑ, και τον φόρο του χασάπη από πάνω (όσο θα έχουν και στην Βαρβάκειο, αλλά εκεί πληρώνουν και ... τους εργαζόμενους στον δήμο της Αθήνας, για να μην ξεχνιόμαστε).
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΜΩΣ;;;
Θα παραγγέλνεις μοσχάρι σπάλα, κιμά για κιοφτέδες, κοτόπουλα και κότσι χοιρινό από τον παραγωγό; ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 38 ΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ για να πας να πάρεις 40 κιλά κρέας μαζεμένο;;;
ΘΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ;;;
Μα αυτές έχουν ένα κακό από τη μάνα τους.
ΣΑΠΙΖΟΥΝ και είναι χρήσιμες μόνο για να πετυχαίνεις τους εμπνευστές αυτών των ΤΕΡΤΙΠΙΩΝ που μας πλασσάρονται με ευρωπαϊκό περίβλημα - για να μασάνε τα ευρωλυγούρια - αλλά έχουν τελικά τέτοιες ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ, που αν πάνε σε βάθος χρόνου δεν θα είναι απλά ύποπτες, θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ - αφού είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ  ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ (Καταναλωτές εναντίον του μανάβη, παραγωγός εναντίον του έμπορου, ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΩΣΗ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ)
Και όλα αυτά για να μην γίνει ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΣ ΜΑΣ ώστε να τρώμε σε σωστές τιμές τις πατάτες;;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:
1. Να μειωθεί το ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ στα τρόφιμα. Αφού Γουστάρουν κίνημα πατάτας με 0 ΦΠΑ, ας το κάνουν και στην κεφαλογραβιέρα Νάξου.
2. Να ορθολογικοποιηθεί επιτέλους το καθεστώς της φορολογίας στην Ελλάδα για να ξέρουν - και οι μανάβηδες - τι τους ξημερώνει και  ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. Να δεις ότι άμα γίνει αυτό και δεν βγάζουν 5 φορολογικά νομοσχέδια τον χρόνο (μαζί με τα επόμενα) θα γίνουν και επενδύσεις.
3. Να γίνουν σοβαροί ελεγκτικοί μηχανισμοί στα στάδια παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων, ώστε να αποφεύγεται η κλοπή και η αισχροκέρδια - ΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ - οι οποίοι όμως δεν θα εξαληφθούν, όσο υπάρχουν μεγάλες πόλεις και αστικοί πληθυσμοί, απλώς μπορεί να αντικατασταθούν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ από τα SM. (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ, κάτι που από τα λίγα που ξέρω δεν δούλεψε στην ιστορία της ανθρωπότητας ποτέ, από την εποχή που όι άνθρωποι άρχισαν να ζουν σε ΠΟΛΕΙΣ, εγκαταλείποντας το νομαδικό σύστημα κοινωνικής οργάνωσης. ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ).
4. Να γίνουν ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΔΡΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ και μάλιστα ακόμα και ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - πάγκοι με κινέζικη πορσελάνη, γερμανικά κρύσταλλα, ρώσικα εργαλεία υπάρχουν, λεμόνια αργεντινής, σκόρδα κίνας βρίσκεις (γιατί;;)
 Για τις πατάτες - έλεγε στον Καμπουράκη ένας παραγωγός από την Βοιωτία - δεν βρίσκουν πάγκο. ΕΜ! ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ;;; ΕΕΕΕ;;;;;
Εκεί στην λαίκή κανονικά ο παραγωγός δεν θα πούλαγε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ πατάτα όσο το κίνημα της πατάτας + 13% ΦΠΑ, αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους;;; ΜΟΝΙΜΑ; ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;
5. Να ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ στην κρατική διαφθορά  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ - ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!
Τον μαλάκα, τον ελεγκτή που τα παίρνει από τον μανάβη για να μην τον γράψει επειδή του βρήκε ένα πορτοκάλι σάπιο μέσα στη ντάνα ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ!
6. Να διασφαλίσουμε όρους ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ στην αγορά. Περισσότερα μανάβικα, χασάπικα κλπ σημαίνει ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ (σε συνθήκες καπιταλισμού ομιλώντας βεβαίως βεβαίως).
5. Να φορολογούνται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ!
Και να τους βάζουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ χαράτσια από τους μη έχοντες.
Διότι τότε θα υπάρχει ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και θα επιβιώνει ο μανάβης, θα ενισχύεται ο υγιής ανταγωνισμός, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ  και πάει λέγοντας.
ΑΥΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ - με τα - οποία δεν θα πιαστούμε  ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ.
(Το μοντέλο της μετατροπής ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, όπως το ΕΛΛΗΝΙΚΟ, σε λαχανόκηπους, σόρυ αλλά δεν με βρίσκει απολύτως σύμφωνο -  αν δεν είναι απλά ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ  σε μια  στρατηγική επένδυση -  (τουρισμού, βιομηχανίας κλπ)  διότι ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΝ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗΣ αλλά ΟΧΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ, πιστεύω ότι η χώρα χρειάζεται και άλλες οικονομικές δραστηριότητες και η λύση ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, μην τρελαθούμε κιόλας - αυτό δεν γίνεται ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ).

Όλα αυτά δεν μπορεί βέβαια να λυθούν μόνο με το - ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ξαναλέω αλλά μόνο ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ - κίνημα της πατάτας.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΘΙΑ ΤΑΞΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΤΕΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ - Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΡΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΑ - ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ.
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ" το οποίο έχει ξεχάσει η ίδια η ευρωπαϊκή πολιτική ΕΛΙΤ η οποία ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΕΥΡΟΖΩΝΗ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ της ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. 
Αυτό είναι και το πεδίο που κόμματα, συλλογικότητες  και προσωπικότητες, εκτός βέβαια της συμμαχίας των προθύμων του δοσιλογισμού, θα κριθούν κατά την γνώμη μου από τους πολίτες το επόμενο διάστημα:
ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ, στα αδιέξοδα που βιώνει καθημερινά ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός ή με δικαιολογίες, αναβλητικότητα,  προφάσεις, τελειομανίες, στρατηγισμούς, προτάγματα δεκατεύοντων αντιθέσεων θα πετούν την μπάλα στην εξέδρα ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ.     (...μας έκαναν Μπαγκλαντές και δεν το καταλάβαμε....)     Αναρτήθηκε από ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

2 σχόλια:

 1. Το κρέας δεν είναι καπελωμένο στις κεντρικές αγορές, στις γειτονιές είναι τσιμπημένο γιατί βαριόμαστε να πάμε κεντρ. αγ. Η τιμή 7 ευρώ είναι συνηθισμένη στην κεντρική αγορά το Πάσχα, άρα δεν χρειάζεται να πάρουμε ότι μας σερβίρουν οι αυτόκλητοι σωτήρες μας.
  Η πατάτα έχει καταντήσει αηδία και καλό θα είναι να προσαρμοστούν όλοι στην αλυσίδα της πώλησής της.
  Το λάδι, είναι βέβαια τσιμπημένο αλλά πάλι φταίμε εμείς. Εγώ πάω κάθε Δεκέμβρη και αγοράζω Αγουρέλαιο Λακωνίας με την τιμή να φτάνει τα 50 ευρώ το 17κιλο(τελική τιμή στο σπίτι μου), μιλώ για αρίστης ποιότητας αγουρέλαιο.
  Όσον αφορά το άρθρο, συμφωνώ αλλά...
  Δυστυχώς είμαστε έτοιμοι να βάλουμε με την ψήφο μας τους ίδιους αποτυχημένους κλέφτες ή ανίκανους να κυβερνήσουν.
  Ήδη ξεχάσαμε ποιοί ευθύνονται για το κατάντημα της πατρίδας μας.
  ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ - ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ - αλλά και ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ :-(

  ΑπάντησηΔιαγραφή