Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.....Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές Ο τα "φάγαμε"....


Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ. «Το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο γι’ αυτό και αποσύρομαι» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών επισήμανε ότι είναι άχαρη η σχετική συζήτηση και ότι η πρωτοβουλία ανήκει στον πρωθυπουργό. «Πάντα θεωρούσα γελοίες τις παρελάσεις» δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.
Υποστήριξε ότι τα «δύο μεγάλα κόμματα αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν από κοινού, ακόμη κι αν ένα μεγάλο μέρος των αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν είναι προδιαγεγραμμένο». Αναφερόμενος στη διετή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε ότι δεν έγιναν οι θεσμικές αλλαγές που έπρεπε να γίνουν. «Πρέπει να αναθεωρηθεί η φυσιογνωμία του Κινήματος και να αποκατασταθεί η εσωτερική δημοκρατία» πρόσθεσε.
Επέρριψε παράλληλα ευθύνες στο ΚΚΕ για την πρόσφατη απεργία στα λιμάνια. «Το ΚΚΕ σταματάει τα πλοία ενώ τα πληρώματα θέλουν να κάνουν δρομολόγια», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε ότι «κλείνοντας τα καράβια με ομάδες εγκαθέτων αυξάνουμε τους ανέργους». «Την ανεργία δεν την δημιουργεί το ΚΚΕ στην Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά το κεφάλαιο που εκμεταλλεύεται» δήλωσε σε παρέμβασή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλης ενώ πρόσθεσε ότι «Ο κ. Πάγκαλος δεν επιτίθεται στο ΚΚΕ με επιχειρήματα».«Είμαι έτοιμος να συζητήσουμε δημόσια όλα τα θέματα για τα οποία με κατηγορεί ο κ. Μαΐλης» ανταπάντησε ο κ. Πάγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου