Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Γιούχαραν τον Νταλάρα σε συναυλία στη Νίκαια!

Συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά ετοίμαζε καιρό τώρα ο Γιώργος Νταλάρας. Και η αρχή έγινε σήμερα στη Νίκαια και στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα στις 7.30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο. 
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της παραγωγής: «αυτή η πρωτοβουλία είναι μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας. Φίλος ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και μη, με βαθιά την πρόθεση και επιθυμία να βρεθεί και να συνομιλήσει μαζί τους, μέσα από τα τραγούδια και τις μουσικές του, που πάντοτε ενώνουν, ψυχαγωγούν, συντροφεύουν, παρηγορούν, δίνουν χαρά και λυτρώνουν.
 
Το ελληνικό τραγούδι στάθηκε, πάντα, δίπλα στους Έλληνες και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Έτσι μπορεί να κάνει και σήμερα ξορκίζοντας την παραλυτική επίδραση του φόβου, της απομόνωσης και της κοινωνικής αποξένωσης».
Έλα όμως που οι απόψεις του καλλιτέχνη περί μνημονίου έριξαν λάδι στην φωτιά; Το τί έγινε στη συναυλία δεν περιγράφεται. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων γιούχαραν εν χορώ τον καλλιτέχνη, έβριζαν, τον ειρωνευόταν για την οικονομική επιφάνειά του και για το ότι συμφωνεί με το μνημόνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη κι όταν παρενέβησαν άτομα της παραγωγής οι κραυγές αγανάκτησης δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να διακοπεί κάποιες φορές η συναυλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου