Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Καννέλη: Ηθικός αυτουργός στο έγκλημα ο κ. Βενιζέλος!!

Καννέλη: Ηθικός αυτουργός στο έγκλημα ο κ. Βενιζέλος
Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, για τα όσα λέει και υπόσχεται, αλλά και για το ύφος που έχει υιοθετήσει, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΚΚΕ, κα. Λιάνα Κανέλλη. «Ο κ. Βενιζέλος όντως εκλιπάρησε, χωρίς να απαλλαγεί ούτε λεπτό από το αλαζονικό επιτηδευμένο ύφος του παντογνώστη που απευθύνεται σε κατώτερης νοημοσύνης κοινό από έδρας μάλιστα. Τι ζητιάνεψε στα πλαίσια μιας καλοσχεδιασμένης πολιτικής της εικόνας του ο εκπεσών καθηγητής;
Στην πραγματικότητα απαίτησε τη λογιστική διανομή της ηθικής αυτουργίας στο έγκλημα κατά του λαού που συντελείται με ιδιαζόντως απεχθή τρόπο τα τελευταία δύο χρόνια. Στην ουσία ζήτησε να χαμηλώσουν τους ρητορικούς υποκριτικούς τόνους ψευδοαντιπολίτευσης οι συνεταίροι και συνένοχοι του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, η ΝΔ και το ΛΑ.Ο.Σ. Θέλει αποδόμηση και μετάφραση αυτή η συμπεριφορά.
Πριν παγιδευτούν πολίτες θεατές, άνθρωποι με φιλότιμο ή επαρκή αφέλεια, από το ιδιότυπο «σας παρακαλώ», γράφει στο facebook η Λιάνα Καννέλη.
«Δεν είναι καινούριο το έργο. Είναι παμπάλαιο. Κουκούλες θυμίζω ότι σε όλες τις βάρβαρες εκτελέσεις, σ’ όλα τα θέατρα επίδειξης δύναμης των αρχόντων σε βάρος των λαών, φοράνε ταυτόχρονα και οι δήμιοι και τα θύματα», σχολιάζει ακόμη η κα Καννέλη.
«Μπάχαλο και ματαίωση της ταξικής συναίνεσης που στέλνει στην κρεμάλα πάντα τον ίδιο «κοινωνικό εταίρο» άμα ξεχάσει ν’ αντιστέκεται. Γιατί το μόνο παρακαλώ είναι προς εκείνον τον ήλιο το νοητό κι εκείνη τη μυρσίνη τη δοξαστική που θυμιατίζει στο Αξιον Εστί ο ποιητής και ψάλλει: Μη παρακαλώ σας, μη λησμονάτε τη χώρα μου», κλείνει το σχόλιό της η βουλευτής του ΚΚΕ, όπως αναφέρει το newsbomb.gr
.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου