Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η Ρωσίδα πόρνη που σκόρπισε το AIDS στην Αθήνα !!


 Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία μετά από εντολή του εισαγγελέα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της 22χρονης Ρωσίδας που είναι φορέας του ιού HIV και εντοπίστηκε να εργάζεται σε οίκο ανοχής.

Η 22χρονη Τατιάνα Μπουκτογιάροβα του Σεργκέϊ και της Ναντέζα η οποία γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής επί της οδού Φώκαιας 22.
Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.
Η 22χρονη παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.
Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσαν ότι είναι φορέας όταν πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) στην νεαρή Ρωσίδα. Οι υπεύθυνοι του ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκίνησαν ήδη αγώνα εντοπισμού όλων των "πελατών" της νεαρής προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει διαδοθεί ο ιός σε άτυχους άνδρες που είχαν επισκεφθεί τον οίκο ανοχής.
Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται οτι όποιος θέλει να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS:             210 72 22 222    
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ:             210 52 12 054                                                                    http://newsmessinia.blogspot.com/2012/04/aids_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου