Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο στόχος τους σαφής. Να καταστρέψουν την Ελλάδα.

Κύριοι Βουλευτές Ετοιμάζονται λένε να στεγάσουν και να σκορπίσουν σε όλη την Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Ο στόχος τους σαφής. Να καταστρέψουν την Ελλάδα.  Υπάρχει όμως και μία άλλη παράμετρος που δείχνει την αναλγησία και το «ποιόν» των φανερών μνημονιασκών κομμάτων της Νέας ΝΔ του κ. Σαμαρά και του ψευτοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ καθώς και των γνωστών κρυφομνημονιακών κομμάτων. - Κανείς μα κανείς τους δεν ασχολείται για να στεγάσει στα χωριά μας του δυστυχείς Έλληνες αστέγους των μεγάλων πόλεων που από τη μια μέρα στην άλλη εξ αιτίας της βάρβαρης πολιτικής των Σαμαρά και ΓΑΠ έχασαν τα πάντα και βρέθηκαν στον δρόμο.
 - Ζούμε ένα άλλο είδος Μικρασιατικής καταστροφής όπου αντί πρόσφυγες έχουμε το 1/3 του πληθυσμού χωρίς δουλειά και ίσως και εκατό χιλιάδες Έλληνες άστεγους σε όλην την Ελλάδα. Και αντί να σημάνουν συναγερμό, κανείς από τους μνημονιακούς κυβερνώντες των δύο κομμάτων δεν ασχολείται με την τραγική αυτήν κατάσταση.
- Η μόνη τους έγνοια είναι να επιδεινώσουν τον Ιούνιο την τραγική αυτήν κατάσταση με τα εξοντωτικά μέτρα που ως δηλωσίες αποδέχθηκαν, και ο μεν ένας να συνεχίσει τις υποκλίσεις του στη Ραγκάρντ και τις «αγκαλιές» με τον υβριστή των Ελλήνων Γιούνκερ, ο δε άλλος δηλωσίας να βαυκαλίζεται μόνον ότι θα γίνει πρωθυπουργός έστω και Κουίσλιγκ. Τίποτε άλλο δεν τον ενδιαφέρει εκτός από τη «χαμηλή» σύνταξη» και το ξεπούλημα του κρατικου και ιδιωτικού πλούτου.
 - Η παρούσα κατοχή ελάχιστα διαφέρει από την προϋπάρξασα Ναζιστική που δεν ενδιαφερόταταν για του λιμοκτονούντες Έλληνες. Την ίδια αδιαφορία για τα ανωτέρω δείχνουν δυστυχώς και τα άλλα κόμματα που μοναδική τους «μέριμνα» είναι οι λαθρομετανάστες. Όχι οι δυστυχούντες Έλληνες.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου