Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

SOSSSS.....Μετάλλαξαν τον ιό της γρίπης των πτηνών - Φόβοι για πανδημία εάν (και καλά) ξεφύγει... NWO

Οι εμπειρογνώμονες της βιοασφάλειας φοβούνται ότι μεταλλαγμένες μορφές του ιού που δημιούργησαν ανεξάρτητα ερευνητικές ομάδες... στην Ολλανδία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούσαν να "ξεφύγουν". Δύο μελέτες που δείχνουν πώς οι επιστήμονες μετάλλαξαν τον ιό H5N1 της γρίπης των πτηνών μετατρέποντάς τον σε έναν ιό που θα μπορούσε να δημιουργήσει... ανθρώπινη πανδημία θα δημοσιοποιηθούν μόνο αφού αξιωματούχοι των υπηρεσιών βιοασφάλειας αξιολογήσουν τους κινδύνους , ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος (NWO) Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).
Μιλώντας μετά από μια υψηλού επιπέδου συνάντηση εμπειρογνωμόνων για τη γρίπη και αμερικανών αξιωματούχων για την ασφάλεια στη Γενεύη, εκπρόσωπος του ΠΟΥ δήλωσε ότι έχει επιτευχθεί κατ' αρχήν συμφωνία για να δημοσιευτούν ενδεχομένως στο μέλλον οι αμφιλεγόμενες αυτές εργασίες, αφού όμως πρώτα πραγματοποιηθούν σε βάθος αναλύσεις για τους κινδύνους.

Ο ΠΟΥ συγκάλεσε τη σύνοδο για να υπερβεί το αδιέξοδο ανάμεσα στους επιστήμονες που έχουν μελετήσει τις μεταλλάξεις που απαιτούνται για να κάνουν τον Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών να μεταδίδεται μεταξύ των θηλαστικών, και την Αμερικανική Εθνική Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή για την Βιοασφάλεια (NSABB), που επιθυμούσε η εργασία να λογοκριθεί πριν τη δημοσίευσή της σε επιστημονικά περιοδικά.

Οι εμπειρογνώμονες της βιοασφάλειας φοβούνται ότι μεταλλαγμένες μορφές του ιού που δημιούργησαν ανεξάρτητα ερευνητικές ομάδες στην Ολλανδία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούσαν να "ξεφύγουν" ή να πέσουν σε λάθος χέρια και να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν μια πανδημία χειρότερη από το ξέσπασμα το 1918-19 της ισπανικής γρίπης που σκότωσε πάνω από 40 εκατομμύρια ανθρώπους.
"Πρέπει να υπάρξει μια πολύ πιο ολοκληρωμένη συζήτηση των κινδύνων και των οφελών της έρευνας σε αυτόν τον τομέα και των κινδύνων από τον ίδιο τον ιό", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γκρέγκορι Χαρτλ του ΠΟΥ.

afipnisoy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου