Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Ελληνική Χαλυβουργία»: Σε εξέλιξη νέα προσπάθεια για σπάσιμο της Απεργίας από τα τσιράκια του Μάνεση. Ένταλμα σύλληψης προέδρου και γραμματέα του σωματείου

Από το Χάρη εργαζόμενο στη Χαλυβουργία: Σήμερα η εργοδοσία έδειξε για άλλη μια φορά το άθλιο πρόσωπό της. Έβαλε την GREEN STEEL θυγατρική να σπάσει την απεργία αλλά τελικά θα σπάσει τα μούτρα της. 3 συνάδελφοι στράφηκαν εναντίον του σωματείου στέλνοντας εξώδικα με την αιτιολογία ότι οι ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ είναι άκυρες διότι δεν γίνεται η ψηφοφορία με κάλπη. Το καταστατικό του σωματείου γράφει ότι οι ψηφοφορίες γίνονται είτε με κάλπη είτε με ανάταση χειρός.Επίσης υπάρχει ένταλμα σύλληψης του προέδρου του σωματείου και του γραμματέα και περιμένουμε να έρθει η αστυνομία να κάνει το εργο των αφεντικών τους. Στην συνάντηση του σωματείου σήμερα με τον υπουργό έπεσε ένα χαρτί το οποίο λέει ότι ο κος ΜΑΝΕΣΗΣ έχει πάρει άδεια να ξεκινήσει την δημιουργία λιμανιού απέναντι από το εργοστάσιο. Στα χαρτιά λέει ότι αυτή τη στιγμή δουλεύουν 420 άτομα 24 ώρες 365 μέρες το χρόνο.Ο υπουργός “έκπληκτος” (χαχαχαχα) δήλωσε άγνοια και ότι θα ενημερωθεί περί του θέματος και θα συναντηθεί με τον ΜΑΝΕΣΗ την Πέμπτη. Αυτό το έχουμε ξανακούσει τον τελευταίο μήνα άλλες 2 φορές. Αύριο θα πάμε όλοι στην Κηφισιά με αρκετό κόσμο από όλη την εργατική τάξη. Θα στήσουμε αντίσκηνα εκεί.(αν δεν έχουμε παρατράγουδα στην πύλη).
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! Ο ΜΑΝΕΣΗΣ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.
(Το πιο κάτω κείμενο, προστέθηκε στη συνέχεια):
Συμπληρώνοντας παραθέτω τα εξής… Η άδεια λειτουργίας του λιμανιού πήρε 50 υπουργικές αποφάσεις, και την τελευταία υπογραφή επί πρωθυπουργίας Παπαδήμου στις 9/2/2012(πριν 20 μέρες)!!!. Όρος, για την αδειοδότηση, είναι να εργάζονται 420 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο με κυλιόμενες βάρδιες!!! Το λιμάνι θα είναι τόσο μεγάλο, όσο χρειάζεται, για να εκλιμενίζεται καράβι μέχρι 20.000 τόνους!! Για σύγκριση, παραθέτω το λιμάνι της Χαλυβουργικής, που εκλιμενίζονται καράβια μέχρι 7.000 τόνων. Κατά προσέγγιση θα έχει μήκος 200 μέτρα, και πλάτος 40 μέτρα. θα γίνεται προσωρινή αποθήκευση εμπορευμάτων στην προβλήτα!!!Συνάδελφοι, όπως βλέπετε, οι προηγούμενες κινήσεις του σχετικά με τα εργασιακά, φαίνεται που αποσκοπούσαν. Να δουλεύουν οι εργαζόμενοι τζάμπα, και αυτός να αναπτύσσει την επιχείρηση του σε βάρος τους. Μπορείτε να φανταστείτε τι σκοπούς είχε!!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ!!! ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου