Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ: ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 120%!


 ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ 2020 ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 120% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ  ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 120%!
Η απάτη που παίζεται σε βάρος του λαού και της χώρας δεν έχει προηγούμενο. Η εσχάτη προδοσία για την οποία ήδη κατηγορούνται 173 βουλευτές, μηνυθέντες από τον  γιατρό Δ. Αντωνίου, λαμβάνει νέες, μεγαλύτερες διαστάσεις. Και όπως προβλέπεται, μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, ο αριθμός των υπευθύνων για εσχάτη προδοσία, θα αυξηθεί. Οι Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου, παρασύροντας τούς βουλευτές  τους να υπερψηφίσουν το «κούρεμα» του χρέους και τα επαχθή μέτρα που το συνοδεύουν, διέπραξαν έγκλημα κατά του λαού και της χώρας. Είτε συνειδητά είτε από βλακεία, οι επικεφαλής των κομμάτων της μνημονιακής Κυβέρνησης, μαζί με τον διορισμένο Παπαδήμο, πρέπει να λογοδοτήσουν.  Η βάρβαρη και επαχθής λιτότητα που συνοδεύει το «κούρεμα» του χρέους, πάρθηκε με το πρόσχημα ότι το δημόσιο χρέος πρέπει να φτάσει το 2020, στο 120% του ΑΕΠ!
Το πρόσχημα αυτό όμως είναι ψευδές. Διότι με την εφαρμογή του «κουρέματος, το δημόσιο χρέος θα βρεθεί απευθείας στο 120% του ΑΕΠ και αποτελεί έγκλημα σε βάρος του λαού η  6ετής απάνθρωπη λιτότητα, προκειμένου (δήθεν) να επιτευχθεί αυτός ο στόχος το 2020!
Ναι, καλά διαβάσατε και το επαναλαμβάνουμε: Το δημόσιο χρέος  βρίσκεται άμεσα στο 120% του ΑΕΠ με την εφαρμογή του κουρέματος και δεν απαιτούνται 6 χρόνια επαχθών μέτρων σε βάρος του λαού!

Σήμερα, αποκαλύπτουμε την απάτη, με απλά μαθηματικά που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δόθηκαν προχθές στη δημοσιότητα, η ύφεση στην χώρα μας το 2011, έφτασε στο 6,75%. Το ΑΕΠ το 2010 ήταν 231 δις ευρώ.
Άρα, 231-6,75%= 215 δις ευρώ είναι το ΑΕΠ του 2011 . Το χρέος του 2011 ήταν της τάξεως των 360 δις  ευρώ. Εάν αφαιρεθεί το «κούρεμα» των 100 δις ευρώ, τότε μένει χρέος 260 δις ευρώ.

Επομένως, το χρέος του 2011 ως ποσοστό του ΑΕΠ, είναι: 260:215=120%  του ΑΕΠ. 
Αποδεικνύεται λοιπόν με απλά μαθηματικά και σύμφωνα με τα στοιχεία που η ίδια η Κυβέρνηση δίνει στη δημοσιότητα, ότι με την εφαρμογή του «κουρέματος», το δημόσιο χρέος, θα βρεθεί απευθείας στο 120% του ΑΕΠ! Προς τι λοιπόν τα  6 χρόνια  στυγνής, βάρβαρης λιτότητας και κατάργησης εργασιακών δικαιωμάτων; Για ποιο λόγο ο Σαμαράς υπέγραψε αυτό το άθλιο «κούρεμα» και ανάγκασε τους βουλευτές του να το ψηφίσουν ως αναγκαίο; Για ποιο λόγο ο Παπανδρέου έσυρε για μια ακόμη φορά τους βουλευτές του σε μέτρα που υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας και του λαού; Και για ποιο λόγο ο οικονομολόγος-διορισμένος Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μίλησε για την αναγκαιότητα των μέτρων; Από πού κι ως πού αναγκαία, αφού το «κούρεμα» σταθεροποιεί άμεσα στο χρέος στο 120% του ΑΕΠ; Για ποιο λόγο οι σύγχρονοι δωσίλογοι απέκρυψαν και πάλι την αλήθεια από τον λαό; Για ποιο λόγο οι πολιτικοί μας ταγοί, αντί να υπηρετήσουν τον τόπο και τους Έλληνες, υπηρετούν τα συμφέροντα της Μέρκελ και των τοκογλύφων; Για ποιο λόγο ξεπουλάνε με άθλια-προδοτικά μέτρα, τον λαό και την Πατρίδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου