Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αεροπλάνα μας ψεκάζουν με… ηλιθιογόνες ουσίες

Αεροπλάνα μας ψεκάζουν με… ηλιθιογόνες ουσίες
Σε αυτό τον «Αρμαγεδδώνα»  πολιτικής και οικονομικής κρίσης  λίγα πράγματα πλέον εκπλήσσουν.  Παρά ταύτα, πάντα υπάρχουν περιθώρια ανοησίας. Το κερασάκι στην τούρτα των παρανοϊκών ημερών που ζούμε ήταν η επερώτηση στη Βουλή, του Κυριάκου Βελόπουλου και του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν βουλευτή  Γιώργου Ανατολάκη (αμφότεροι του ΛΑΟΣ που πλέον… κυβερνά!)  για τους ψεκασμούς πολιτών με… ηλιθιογόνα αέρια!
Είναι τυχαίο εδώ που φτάσαμε;
Ακροδεξιά μπλογκς  (που οι βουλευτές επικαλέστηκαν στις επερωτήσεις τους!) με κάθε σοβαροφάνεια
μεταδίδουν  τα παρακάτω:
«Έχει παρατηρηθεί να πραγματοποιούνται αεροψεκασμοί, από μεγάλο ύψος, είτε πρωινές, είτε απογευματινές ώρες, αφήνοντας πολύ ευδιάκριτα, ένα είδος «πλέγματος» λευκών γραμμών – «ουρών» σε διάταξη πάντα σταυρολέξου (sic), που ας σημειωθεί, δεν «διαλύονται» όπως οι γνωστές λευκές «ουρές» των καυσίμων, αλλά παραμένουν αρκετή ώρα!
Είναι μεγάλο το πλήθος των διαθέσιμων φωτογραφιών αλλά και ταινιών που κατάφεραν να πάρουν ερασιτέχνες, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Είναι απορίας άξιο, αν όχι ύποπτο, πως σε όλες τις περιπτώσεις, που υπάρχουν φωτογραφίες με τηλεφακούς και λήψεις με κάμερες, τα πολύ μεγάλου μεγέθους αεροσκάφη αυτά, δεν έχουν ποτέ διακριτικά!
Δεν διαθέτουν παράθυρα, είναι δηλαδή εμπορικού τύπου, φέρουν περίεργου σχήματος και τύπου, ακροφυσία, σε πολλά σημεία της ατράκτου τους απ΄ όπου «αποβάλλουν»  (sic, sic) τις αδιευκρίνιστες αυτές χημικές ουσίες, που μας ψεκάζουν! Υπάρχουν πολλά και ουσιαστικά ερωτήματα των πολιτών, που ζητούν ειλικρινείς απαντήσεις».
Χωρίς σχόλια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου