Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Αυθεντικοί αριστεροί: Θεωρητικώς είστε αητοί. Πρακτικώς είστε μ@λ@κες.

Το περιθώριο δεν είναι μόνο καταφύγιο των αηδιασμένων. Είναι και λημέρι των αποτυχημένων.

Ξεκαθαρίζω εξαρχής: Μου σπάτε τα καρύδια (αν και είναι από μπετόν· το έχω αποδείξει). Μου προξενείτε αλλεργία (χειρότερη από τα φυστίκια· που αν φάω έστω ένα θα γίνω μακαρίτης). Μου προκαλείτε αηδία (κι αν έχω φάει σκατά στη ζωή μου· τρώω και τώρα που μιλάμε). Ο λόγος που σας απευθύνω το παρόν (αν και όποτε το διαβάσετε) είναι ακριβώς αυτός του τίτλου: είστε αυθεντικοί. Όχι ότι δεν έχουν γεμίσει οι γραμμές σας πρακτόρια. Όχι ότι δεν είστε άλλοι κολλημένοι, άλλοι ανακόλουθοι, άλλοι γελοίοι. Όχι ότι αν πατήσετε ποτέ πόδι στην εξουσία, δεν θ’ αρχίσετε τις κωλοτούμπες σαν τον Τσίπρα. Δεν τρέφω αυταπάτες. 
Έχετε όμως μερικοί μια αγριάδα, μια ακατέργαστη δύναμη, μια ωμότητα, που ώρες-ώρες είναι συναρπαστική. Και γι αυτό ελπιδοφόρα. Γιατί σας αποκαλώ μ@λ@κες; Γι αυτό: 
Λαϊκή Ενότητα: 155.000 ψήφοι 
Ανταρσυα: 45.000 ψήφοι 
Σύνολο: 200.000 ψυχές. 
Ποσοστό επί των εγκύρων 3,70%. Πάνω από τον Καμμένο. 
Βουλευτές 10!!! Με το στοιχειώδες αυτό μέτωπο. 
Θα τους παίρνατε από τον Τσίπρα (τους περισσότερους). Τώρα που μείνατε εκτός βουλής τον πριμοδοτήσατε. Κατανοητή η μαλακία ή να συνεχίσω; Οι ψευτοαριστεροί αλωνίζουν κι εσείς στην κοσμάρα σας. Οι καπιταλιστές έκαναν την Ελλάδα προτεκτοράτο κι εσείς το βιολί σας. Ο λαός πεθαίνει κι εσείς τις ιδεοληψίες σας. Δεν λέω να ενωθείτε όλοι. Δεν λέω να θάψετε τους σταλινικούς και να απελευθερωθούν οι δυνάμεις του ΚΚΕ. Δεν φαντάζομαι να συμπεριλάβετε Καζάκη και μ-λ-Μ-Λ και τους ξέμπαρκους υγιείς πατριώτες. Δεν ελπίζω να φωνάξετε «πρώτα ο έλληνας εργάτης και μετά οι υπόλοιποι». Δεν λέω να παιανίσετε «εμπρός της Ελλάδας οι κολασμένοι κι έπειτα οι άλλοι». Δεν λέω να υπερασπιστείτε το Έθνος όπως όλοι οι μεγάλοι αριστεροί του παρελθόντος. Δεν περιμένω να ποτίσετε πρώτα την αυλή σας που διψάει και μετά τις ξένες. Δεν προσδοκώ να σταματήσετε τις αβάντες στην γκέι προπαγάνδα και την μαζική εισαγωγή δούλων για την κρεατομηχανή του ευρωατλαντικού κεφαλαίου (σε πλήρη εναρμόνιση με ιμπεριαλιστές-σιωνιστές). Δεν σας τα ζητώ γιατί είστε ανάξιοι. Ανίκανοι να σκεφθείτε, ανίκανοι να δράσετε. Γουστάρετε περιθώριο. Όχι επειδή είναι καταφύγιο των αηδιασμένων, αλλά επειδή είναι (δυστυχώς) και λημέρι των αποτυχημένων. Σας βολεύει η μιζέρια, μέχρι σημείου αυτοκαταστροφής. Σας συμφέρει η κακομοιριά για να μοστράρετε τις κοσμοθεωρίες σας ως αυταπόδεικτες. Σας εξυπηρετεί η Χρυσή Αυγή για να δικαιολογείτε την ύπαρξή σας. Όχι. Δεν μπορώ να περιμένω τόσα πολλά από τόσο «λίγους». Λέω για το προφανές: όταν ασφυκτιά ο διπλανός μπορείτε να παραμερίσετε τις «διαφορές» μήπως και του εξοικονομήσετε μια ανάσα. 
Μέχρι τότε βέβαια, το σιχαμένο σαρδόνιο γελάκι τού Ψευταλέξη θα σας λέει μ@λ@κες. Όπως κι εγώ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου