Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Αυτοί είναι οι 154 που «παρέδωσαν» τη χώρα στους δανειστές! (φωτογραφίες)


Ποιοι είπαν «ΝΑΙ» επί της αρχής - Με τη σφραγίδα Τσίπρα – Καμμένου η χώρα παραδόθηκε στους δανειστές - Απρόβλεπτες πλέον οι συνέπειες του μνημονίου και η οργή του κόσμου
Με την ψήφιση των παράλογων προαπαιτούμενων οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝ.ΕΛ. δίνουν τη χαριστική βολή στον ελληνικό λαό και γράφουν τις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής Αριστεράς -  Δείτε ποιοι καταδίκασαν τη χώρα στην ύφεση με τις ψήφους τους - 154 «ΝΑΙ» επί της αρχής - Απούσα η Βασιλική Κατριβάνου, μοναδική απώλεια για τον ΣΥΡΙΖΑ - Καμαρώστε τους. ...
Θα τους βρείτε μπροστά σας, στο δρόμο, στα καφενεία, στις εκλογικές τους περιφέρειες. Θα σας πουν το ίδιο παραμύθι: Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά!
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τωνΑΝ.ΕΛ. (πλην της Βασιλικής Κατριβάνου που δήλωσε απούσα) ψήφισαν ΝΑΙ επί της αρχής και επί των 7 άρθρων στο πολυνομοσχέδιο - λαιμητόμος που ρυθμίζει τα προαπαιτούμενα και θα εκταμιεύσει τη δόση των 2 δισ. ευρώ.
Τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο στη χώρα, αφού με τα μέτρα του τρίτου μνημονίου οι απολαβές των μισθωτών στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα θα υποστούν καθολική κινεζοποίηση, οι συντάξεις στο μεγαλύτερο μέρος τους θα πέσουν σε χρόνο ρεκόρ κάτω από 400 ευρώ και θα αφανιστεί η έννοια του «ελληνικού επιχειρείν», αφού τα ξένα funds θα αγοράσουν έναντι πινακίου φακής όλες τις επιχειρήσεις.
Παράλληλα με το μπαράζ των αποκρατικοποιήσεων δεν θα μείνει τίποτα υπό τον έλεγχο του κράτους και επίσημα πλέον η Ελλάδα θα μετατραπεί σε «μπανανία» της Ευρώπης και σε μια απέραντη αποικία χρέους. Οι επόμενες γενιές θα ζήσουν τον εφιάλτη της οικονομικής κατοχής και της απόλυτης φτώχειας, όπως την έζησαν οι παππούδες μας τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια.
Η πλήρης διάλυση της κοινωνικής πρόνοιας, της δημόσιας υγείας είναι γεγονός, με τη σφραγίδα της τρόικας και των δανειστών. Η υποτακτικότητα που επέδειξαν τόσο οΤσίπρας και όσο ο Καμμένος δεν έχει γυρισμό.
Από τη στιγμή που οι δανειστές κατάφεραν να συντρίψουν και την τελευταία αντίσταση στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας, όλα τα άλλα είναι εύκολα για αυτούς.
Το ερώτημα είναι: Πώς θα κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά τους οι βουλευτές που ψήφισαν τα μέτρα;
155 άνθρωποι που εξελέγησαν, υφαρπάζοντας την ψήφο του λαού, θα μπορούν άνετα να ζουν με τις 5.700 ευρώ το μήνα που τους προσφέρει η «μπανανία» της Ευρώπης. Εμείς θα δίνουμε το αίμα μας για 580 ευρώ μισθό και 360 ευρώ σύνταξη για να μπορούν οι «χειροκροτητές» της τρόικας - δήθεν αντιπρόσωποι του λαού να αποφασίζουν για το μέλλον των δισέγγονών μας.
Δείτε τα πρόσωπά τους και κρατήστε τα καρφωμένα μέσα στο μυαλό σας. Για όσα θα συμβουν από εδώ και στο εξής, αυτοί που βλέπετε είναι 100% υπεύθυνοι.
Δείτε τους καλά γιατί αυτοί δεν θα μπορέσουν ποτέ να σας δουν κατάματα. 






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου