Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Έσβησαν χρέος του Φλαμπουράρη στο δήμο Αίγινας - Τι λέει ο δήμαρχος

- Από το... πόθεν έσχες στο χρέος για κατανάλωση νερού στην Αίγινα ο Αλέκος Φλαμπουράρης
- Ο δήμος Αίγινας του έσβησε χρέος κατά σχεδόν 60%
- Αντί για 6.656,47, του έκαναν... σκόντο σχεδόν 4.000€ και πλήρωσε 2.618,76 ευρώ
- Η απόφαση για το... κούρεμα χρέους στον υπουργό Επικρατείας ανέβηκε στη Διαύγεια στις 14 Σεπτεμβρίου 2015
- Τι λέει ο δήμαρχος Αίγινας στο newsit.gr
- ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Νέες αντιδράσεις έρχεται να προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος Αίγινας έκανε... σκόντο σε χρέος του Αλέκου Φλαμπουράρη και του... χάρισε το 60%. Η απόφαση έχει αναρτηθεί και στη Διαύγεια.Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του Στίγμα στα Νέα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε χρέος 6.659,47 ευρώ στο δήμο Αίγινας από κατανάλωση νερού. Ένα χρέος που υπήρχε από το 2010. Με απόφαση που "ανέβηκε" στη Διαύγεια, ο δήμος αποφάσισε να "χαρίσει" στον Αλέκο Φλαμπουράρη το σχεδόν 60% του χρέους του.Όπως αναφέρει η απόφαση, «εξετάσθηκε το αίτημα του ως άνω καταναλωτή ύδρευσης και εγκρίθηκε λόγω αυξημένης κατανάλωσης να γίνει διόρθωση των ως άνω λογαριασμών ύδρευσης». Έτσι, από το συνολικό ποσό που πλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας ήταν 2.618,76 ευρώ και του χαρίστηκαν σχεδόν 4.000€. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χρέος αυτό των 2.618,76 πληρώθηκε σε 18 δόσεις!

Η απόφαση του δήμου Αίγινας έχει "ανέβει" στη Διαύγεια στις 14.09.2015, δηλαδή όχι μόνο ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης ήταν υπουργός της κυβέρνησης αλλά και έξι μέρες πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Δείτε εδώ την απόφαση του δήμου Αίγινας όπως ανέβηκε στη Διαύγεια
Ό,τι έγινε για τον Αλέκο Φλαμπουράρη γίνεται για όλους τους πολίτες του δήμου είπε ο δήμαρχος Αίγινας Δημήτρης Μουρτζης στο newsit.gr, υποστηρίζοντας ότι το ποσό είχε φτάσει στις σχεδόν 6.500€ γιατί στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας υπήρχε διαρροή και η απόφαση ελήφθη από... διαπαραταξιακή επιτροπή. "Είχε μια διαρροή το 2010, όπως διαπιστώθηκε από τις υπηρεσίες του δήμου. Έκανε αίτηση, η διαπαραταξιακή επιτροπή απεφάνθη ότι θα το πληρώσει με τη μεσαία τιμή, ώστε να μη χάσει ο δήμος", τόνισε ο δήμαρχος Αίγινας στο newsit.gr.
Ακούστε τι δήλωσε στο newsit.gr ο δήμαρχος Αίγινας 

Η νέα αποκάλυψη έρχεται ενώ στην επικαιρότητα εξακολουθεί να παραμένει το θέμα με τη δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού Επικρατείας, ο οποίος δεν δήλωσε τη μεταβίβαση μετοχών αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ η οποία έγινε τον περασμένο Απρίλιο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου