Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει στην Ιστορία σαν ένας ακόμα απατεώνας.....



Αν κάποιος σου έλεγε πριν από έναν χρόνο πως, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει το πιο σκληρό...
Μνημόνιο, θα του έλεγες πως παραλογίζεται. Κι όμως, αυτό έγινε,  η Βουλή  ψήφισε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας για το τρίτο πρόγραμμα στήριξης.
Αυτό που είναι εντυπωσιακό δεν είναι τόσο η απάτη του Αλέξη Τσίπρα αλλά η προθυμία τόσων ανθρώπων να αποδεχτούν πως έγινε αυτή η απάτη.Άνθρωποι που μέχρι χτες ούρλιαζαν και διαδήλωναν κατά των Μνημονίων, όχι μόνο έχουν βγάλει τον σκασμό αλλά δεν δέχονται και κουβέντα κατά του Μνημονίου Τσίπρα.Όσοι επιμένουν να επισημαίνουν την απάτη Τσίπρα, δέχονται πυρά από τους μέχρι χτες συντρόφους στον αγώνα.Οι ατελείωτες δηλώσεις Τσίπρα για κατάργηση του Μνημονίου και οι κατηγορίες του κατά της προηγούμενης κυβέρνησης για όλα αυτά που ο ίδιος κάνει -ακόμα πιο σκληρά- σήμερα- είναι πάντα εκεί αλλά δεν είναι πολλοί αυτοί που τις θυμούνται.Μάλιστα, όποιος θυμίζει αυτές τις δηλώσεις και υποσχέσεις Τσίπρα, αντιμετωπίζεται σαν προβοκάτορας και συκοφάντης. Και δεξιός.Παράλληλα, σχεδόν όλα τα ΜΜΕ -αλλά και οι «ελεύθερες» φωνές- στηρίζουν με λύσσα το Μνημόνιο Τσίπρα. Όποιος δεν στηρίζει το Μνημόνιο Τσίπρα, κινδυνεύει.Τελικά, είναι πολλοί αυτοί που είναι πρόθυμοι να εξαγοραστούν και να σωπάσουν για μια θεσούλα και λίγα ευρώ.Τζάμπα η ξεφτίλα τους.
Το Μνημόνιο είναι ανεφάρμοστο και η έξοδος από το ευρώ πλησιάζει.
Και ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει στην Ιστορία σαν ένας ακόμα απατεώνας.Θέλω τότε να δω την νέα κωλοτούμπα όλων αυτών που σήμερα αγάπησαν ξαφνικά το Μνημόνιο Τσίπρα.Κρίμα, γιατί με κάποιους από αυτούς περπατήσαμε και στους ίδιους δρόμους.

Aπό τον Pitsiriko-pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου