Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

SOS......Τα Ελληνόπουλα τεκμήρια!! ενώ οι λαθρομετανάστες αυξάνονται ραγδαία...


Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού τότε τι είναι; Δεν είναι βλάκες, είναι προδότες που θέλουν να αφανίσουν τον ελληνικό πληθυσμό και να τον αντικαταστήσουν με ψυχές λαθρομεταναστών.
Η «ενοχοποίηση» των ελληνοπαίδων διευκολύνει τον εποικισμό...
Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους απλούς Έλληνες πολίτες, τους απλούς ψηφοφόρους που ασυνείδητα ή και συνειδητά λόγω βλακείας ή πλήρους άγνοιας, συνεχίζετε να στηρίζετε δια της ψήφου σας πολιτικές εθνοκτόνες και προδοτικές. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που ακόμα πιστεύετε πως το ζήτημα είναι μόνον οικονομικό και πως όλα θα λυθούν ύστερα από τις επίπονες θυσίες που θα κάνουμε …πως θα ανακάμψουμε λαβωμένοι… και τα σχετικά φαιδρά που ακούγονται από τους «περίλυπους» πολιτικούς μας ταγούς. 

Σχέδιο εξαφάνισης των πληθυσμών της Ευρώπης 

Έλληνες δείτε επιτέλους καθαρά τι συμβαίνει. Δείτε τι προσπαθούν να κάνουν στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση την ύπαρξη εθνικού στοιχείου σε καμία χώρα της Ευρώπης. Για αυτόν τον λόγο φροντίζουν μέσα από τεχνητές διαδικασίες, που δεν γίνονται ευρέως αντιληπτές, να μας οδηγούν σε σταδιακή μείωση των γηγενών πληθυσμών. Το ίδιο πρόβλημα σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και κατ’ επέκταση ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ταυτόχρονα με την αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών τι λέτε πως πετυχαίνουν; Απλά μαθηματικά. Μειώνονται οι γηγενείς πληθυσμοί και αυξάνονται οι μετανάστες…! Συνέπεια αυτού είναι η σταδιακή εξαφάνιση μας και αντικατάσταση μας…! 

Το ελληνόπουλο μετατρέπεται σε… «οικονομικό βάρος» 

Δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε σε περεταίρω ανάλυση των σχεδίων της Νέας Τάξης για την εγκαθίδρυση Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, καθώς έχουμε ξανά πει πως ότι συμβαίνει στον πλανήτη αυτή τη στιγμή έχει αυτόν τον σκοπό. Ας μείνουμε εδώ, στο καθαρά Ελληνικό ζήτημα. Γνωρίζοντας λοιπόν οι φωστήρες της βουλής, τα καμάρια μας, οι εθνοσωτήρες μας, ότι ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ υπάρχει πρόβλημα υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, κατά συνέπεια υπάρχει και δημογραφικό πρόβλημα, έπραξαν το απολύτως λογικό (!!) για να ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχύτερα από την ενοχλητική παρουσία των Ελλήνων σε αυτή τη χώρα. 

Τι σε 20 χρόνια, που με βάση τις μελέτες ο πληθυσμός μας θα είναι μόλις 5 εκ. ενώ των μεταναστών 12 εκ., τι σε 7-8 χρόνια, που πλέον αφού το ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ θα είναι τεκμήριο, ποιος Έλληνας θα « τολμήσει» να τεκνοποιήσει; Ποιος Έλληνας θα τολμήσει να φέρει στον κόσμο πλέον ένα «τεκμήριο»;;; Ναι το ξανά λέμε, γιατί πλέον με βάση τα παραγγέλματα των ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ μας ,τα ελληνόπουλα δεν είναι ανθρώπινες ψυχές, αλλά τεκμήρια! Τεκμήρια, δηλαδή βάρη, πιο συγκεκριμένα… οικονομικά βάρη. Και το οικονομικό βάρος στις μέρες που ζούμε είναι το πιο δυσβάσταχτο βάρος για τους Έλληνες εργαζόμενους, ανέργους, νέους, συνταξιούχους….! Μετά λοιπόν από αυτή την εξέλιξη… ποιος Έλληνας θα θελήσει να βάλει τα χεράκια του και να βγάλει τα ματάκια του προσθέτοντας άλλο ένα οικονομικό βάρος στην ήδη επιβαρυμένη οικονομικά καμπούρα του; 

Η «ενοχοποίηση» των ελληνοπαίδων διευκολύνει τον εποικισμό 

Αυτό είναι το σκεπτικό στο οποίο επιχειρούν να βάλουν τον υπερήφανο ελληνικό λαό τη στιγμή που τα σύνορα είναι αφύλαχτα και ο αριθμός των εποίκων αυξάνεται ραγδαία. Πλέον μπορούμε ανοιχτά να μιλούμε για σχέδιο εποικισμού από μετανάστες καθώς είναι ολοφάνερο το σχέδιο μετά και από την μεταμόρφωση των ελληνοπαίδων σε «τεκμήρια»! 

Οι μαριονέτες της ελληνικής και Ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής μέσω της τεχνητής οικονομικής κρίσης που τα αφεντικά τους δημιούργησαν, θα αφανίσουν εντέχνως γηγενείς πληθυσμούς. Επειδή η Ελλάδα αποτελεί το πειραματόζωο ο πρώτος πληθυσμός που προσπαθούν να αφανίσουν είμαστε εμείς! Πως μπορείτε να συνεχίσετε να το επιτρέπετε; 

Αφυπνιστείτε επιτέλους Έλληνες! 
ellinikiafipnisis.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου