Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ & Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ!…θα σας λυθούν οι απορίες.   Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ…

Πηγή

Κερυνειώτικη Ηχώ: “Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ END ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ”

Μετά την χθεσινή ανάρτηση της μήνυσης του Αρτέμη Σώρρα…
Στην χθεσινή μας ανάρτηση για την ενημέρωση των ολίγων αναγνωστών μας, στην οποία πρώτη η ιστοσελίδα  μας  παρουσίασε  στο διαδίκτυο τα έγγραφα της μήνυσης του και της αναφοράς του προς τον Άρειο Πάγο… άρχισαν διάφορα “περίεργα” τα οποία ήταν η συνέχεια άλλων “περιέργων” όπως π.χ. το να μην μπορούν  να δουν την σελίδα μας βλέποντας το μήνυμα: “αυτή η ιστοσελίδα δεν υπάρχει”, όπως το γεγονός ότι βίντεο μας δεν μπορούν να τα δούνε (μπλοκαρισμένα) στην Γερμανία.Απόψε λοιπόν συνέβη και “νέο περίεργο”…
Μας στείλανε το απόγευμα ένα αρχείο pdf με το φύλλο της Κυπριακής εφημερίδας  ”Κερυνειώτικη Ηχώ” που κυκλοφόρησε στις 30/11/2012 και η οποία στην σελίδα 13 είχε συνέντευξη Κυπρίου που συνομιλεί με την END και τον Αρτέμιο Σώρρα.Η συνέντευξη είναι διαφωτιστική μια και εκθέτει όλες τις θέσεις, τους όρους και τις εξελίξεις σχετικά με την προσπάθεια της END για τα Ελληνικά και Κυπριακά χρέη. Είναι κατατοπιστική!
Στην προσπάθεια μας να ανεβάσουμε το αρχείο σε κάποιους διαδικτυακούς τόπους όπου ανεβάζουμε συχνά αρχεία και από τους οποίους θα μπορούσαμε να το αναρτήσουμε στον Λύχνο άρχισαν τα “νεα περίεργα” και για να μην πολυλογούμε γιατί δεν είναι εκεί η ουσία ….…τελικά οι προσπάθειες ωρών δεν απέδωσαν.
Έτσι αναγκαστήκαμε να φωτογραφήσουμε την ολοσέλιδη συνέντευξη του κυρίου Δημήτρη Χατζηδημητρίου σχετικά με τον Οργανισμό END και τον Α. Σώρρα, στην πρώτη αντικειμενική και άμεμπτη έντυπη δημοσίευση σχετικά με το θέμα.
Υ.Γ. Βγάλαμε τις μηνύσεις του Αρτέμη Σώρρα και πάνε να μας φιμώσουν . 

Λες και είναι το Top Secret! 


Είναι όμως ενδεικτικό της ανησυχίας τους.


Όπως ενδεικτική είναι και η σιωπή σχετικά με το θέμα από την συντριπτική πλειοψηφία των “πατριωτικών”, “Ελληνοκεντρικών”, “Αντί-μνημονιακών” ιστοσελίδων που τα διαχειρίζονται προσκυνημένοι.


Δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμα θα μείνει “όρθιος”ο Λύχνος, όμως… άμα πέσει θα ξανασηκωθεί.


Καταλάβαμε όμως πως όλα όσα μας λένε για δήθεν “διαρροές” από π.χ. την NASA, η την wikileaks κλπ κλπ. κλπ. είναι όλα στημένα.


Ελέγχουν πλήρως την ροή των ειδήσεων και ότι δεν τους αρέσει επειδή κρίνεται επικίνδυνο γι’ αυτούς, ή τους “δικούς” τους φιμώνεται.


Επιφυλασσόμαστε για την ανάρτηση  του πλήρους αρχείου στο άμεσο μέλλον. Όπως και δημιουργίας εναλλακτικής σελίδας με το ίδιο όνομα  για παν ενδεχόμενο. :)


Προς το παρών οι εικόνες της εν λόγω συνέντευξης με τίτλο:

“Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ END ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ”

 ”Κερυνειώτικη Ηχώ” 30/11/2012

(Κάντε κλικ πάνω στις τρεις φωτογραφίες που ακολουθούν για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου