Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

EKTAKTO - ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μετά από μια σειρά κλήσεις και συλλήψεις επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων φαίνεται ότι φτάνει η ώρα και για έναν πρώην «τσάρο της οικονομίας» και για πολύ καιρό «κραταιό Υπουργό Εθνικής Άμυνας» να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.
Ο λόγος για τον Γιάννο Παπαντωνίου για τον οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» από δικαστικούς κύκλους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του και δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Σε αυτή την περίπτωση οι Αστυνομικές αρχές θα κληθούν να αναζητήσουν τον πρώην Υπουργό και να τον φέρουν μπροστά στις Δικαστικές Αρχές.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες το «Π» είχε αποκαλύψει ότι οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές ζήτησαν από το ΣΔΟΕ το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου, καθώς και μελών της οικογένειάς του, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούν για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί θητείας του.
Οι έρευνες αφορούν την προμήθεια των αρμάτων Λέοπαρντ, η οποία αποτελεί τη δεύτερη σύμβαση για τα υποβρύχια και την προμήθεια των ελικοπτέρων τύπου Απάτσι.
Πηγή: paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου