Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Με εντολή του πανίβλακα GAP "θάφτηκε" η λίστα Λαγκάρντ

Όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου παρέλαβε τη λίστα Λαγκάρντ σε στικάκι, ανεξάρτητα από το τι λέει αυτή τη στιγμή, τη διάβασε και έσπευσε αμέσως να ενημερώσει προφορικά τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Του είπε τι ονόματα περιέχει και ο πρωθυπουργός ταράχθηκε και του είπε:«Γιώργο αυτά τα τρία τουλάχιστον ονόματα δεν πρέπει να βγουν».Τα ονόματα που τάραξαν τον τότε πρωθυπουργό ήταν ενός μεγάλου πολιτικού, ενός...μεγάλου καλλιτεχνικού ονόματος και ενός προσώπου που το ξέρει πάρα πολύ καλά από τον καιρό που γεννήθηκε.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου υπάκουσε στην πρωθυπουργική εντολή και σκέφτηκε να εξαφανίσει τη λίστα με το τέχνασμα να δώσει είκοσι ονόματα από τα 1991 στον τότε ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, κ. Γ. Καπελέρη.Όταν έγινε ανασχηματισμός και ο Παπανδρέου του αφαίρεσε το υπουργείο Οικονομικών και το ανέθεσε στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Παπακωνσταντίνου για προφανείς λόγους παρέδωσε το στικάκι στον κ. Βενιζέλο. Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τότε, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το ίδιο θέμα και εισέπραξε την ίδια απάντηση που είχε δώσει και στον κ. Παπακωνσταντίνου. 
Λέγεται ότι ο Παπακωνσταντίνου από τότε έπεσε στη δυσμένεια του κ. Παπανδρέου.
Ο κ. Βενιζέλος χειρίστηκε πιο αποτελεσματικά το θέμα για τον πρωθυπουργό: ΕΞΑΦΆΝΙΣΕ το στικάκι και εγκαταλείποντας το υπουργείο το πήρε μαζί του. 
Λέγεται ότι αυτό το στικάκι ήταν το όπλο του για την αναρρίχηση στην προεδρεία του ΠΑΣΟΚ.
spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου