Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

WOW!!Top coat: 10 χρήσεις του διάφανου βερνικιού

Το απλό διάφανο βερνίκι νυχιών που χρησιμοποιείτε για να θωρακίσετε το μανό και να το κάνετε να κρατήσει περισσότερο, δίνοντας του μια πρόσθετη γυαλάδα, πέρα από την κλασσική του χρήση έχει και πολλές άλλες.
Δείτε σε τι άλλο είναι χρήσιμο!.....
1. Όπως ήδη είπαμε το top coat έχει την ιδιότητα να βοηθάει το μανό να μείνει λαμπερό και για περισσότερο χρόνο στα νύχια σας.
2. Το διάφανο βερνίκι είναι ιδανικό για να σώσετε το καλσόν σας. Ως γνωστόν το βερνίκι σταματάει την εξάπλωση του πόντου στα καλσόν, αν δε είναι διάφανο, τότε δεν θα φαίνεται κιόλας.
3. Μπορεί να κάνει τα πάντα αδιάβροχα.
4. Βάζοντας μια σταγόνα top coat επάνω στις βίδες των γυαλιών σας μπορείτε να τις στερεοποιήσετε, έτσι ώστε να μην ξεβιδώνουν.
5. Μπορείτε να καλύψετε τα κουμπώματα των κοσμημάτων σας, έτσι ώστε να μην έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα και προκαλούν ερεθισμούς.
6. Αν βουτήξετε την άκρη της κλωστής μέσα στο βερνίκι και μετά την τρίψετε λίγο με το χέρι σας, θα μπορέσετε να περάσετε πιο εύκολα την κλωστή μέσα στη βελόνα.
7. Για να μην σας φεύγουν τα κουμπιά επειδή σπάνε οι κλωστές που τα κρατάνε, απλά ρίξτε μια σταγόνα βερνικιού επάνω σε κάθε κουμπί.
8. Μια σταγόνα top coat είναι ικανή να κρατήσει κλειστούς τους φακέλους σας.
9. Μπορεί να βοηθήσει στο να κρύψετε μια κρεατοελιά, καλύπτοντας την με λίγο βερνίκι και βοηθώντας παράλληλα στην επιτάχυνση της εξαφάνισης της και στον εγκλωβισμό της.
10. Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για τσιρότο για να καλύψει ένα τραύμα. Απλά περάστε μια λεπτή στρώση πάνω από την πληγή και δημιουργήστε έτσι ένα αδιάβροχο, ασφαλές και αόρατο φιλμ.
beautetinkyriaki.gr
Read more: http://www.i-diadromi.com/2012/01/top-coat-10.html#ixzz1iU9TuQlu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου