Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ρεσιτάλ τραγουδιού από την Κατερίνα Κώτσου στο Μέγαρο Μουσικής ΑΘηνών

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στις 3:00 μ.μ. στην Αίθουσα Διδασκαλίας, Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη", στο Μέγαρο Μουσικής ΑΘηνών η Κατερίνα Κώτσου, θα δώσει ρεσιτάλ τραγουδιού (Ωδείο Νίκος Σκαλκώτας, τάξη Νίκου Παγούνη), στο πιάνο θα συνοδεύει ο Πλωτίνος Μικρομάτης.
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Αντίκυρα Βοιωτίας τον Μάιο του 1984 όπου και έκανε την πρώτη επαφή με την μουσική με τον Βούλγαρο μαέστρο Todor Kabakcief. Τα πρώτα μαθήματα φωνητικής τα έλαβε από την υψίφωνο Αγγελική Βουτσίνου στο Ωδείο Αναγέννηση όπου και έλαβε μαθήματα μελοδραματικής με τον τενόρο Ζάχο Τερζάκη.
Στην πορεία διδάχτηκε την τέχνη του τραγουδιού από τραγουδιστές της όπερας όπως ο βαρύτονος Ανδρέας Κουλουμπής, η μέτζο σοπράνο Αλμπίνα Ζαχαριάδη και ο τενόρος Αντώνης Κορωναίος. Η καλλιτεχνική της πορεία δεν είναι μεγάλη όμως έχει λάβει μέρος σε αφιερώματα κλασσικού τραγουδιού σε συνεργασία με τον τενόρο Πέτρο Σκένδρο και τους πιανίστες Μανώλη Παπασηφάκη και Πλωτίνο Μικρομάτη. Τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει σημαντική δουλειά στο ρεπερτόριο και την τέχνη του τραγουδιού με τον βαθύφωνο Νικόλαο Παγούνη. Πρόσφατα πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στην Accademia d'Arte Lirica di Osimo Δείτε ΕΔΩ όπου και συνεχίζει την μελέτη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου