Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ή ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ;

Επειδή εγώ είμαι ραπανάκι και όχι άνθρωπος, αφήστε με να είμαι λίγο πιο υποψιασμένος από σας τους ανθρώπους και να φυτρώνω εκεί που ποτέ δεν με σπέρνουν. Παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό να γίνετε κάθε βράδυ ένα όμορφο πανηγύρι που μάλιστα υποστηρίζεται ακόμα και από τα ΜΜΕ που τόσο καιρό στήριζαν και συνεχίζουν να στηρίζουν μετά βδελυγμίας το ξεπούλημα της χώρας μας.Ε, να εδώ είναι που μου μπαίνουν ιδέες στο κεφάλι. Πώς είναι δυνατόν όλοι αυτοί να έχουν και απευθείας μεταδώσεις (βλέπε ΣΚΑΪ και Ζούγκλες) και να λένε τα καλύτερα για όλο αυτό το πολύχρωμο πραγματάκι που γίνεται εκεί;
Επίσης μερικές μέρες πριν βγουν τα δυο μικρά και κάνουν σελιδάκι στο φατσοβιβλίο, είχαν βγει και κάποιοι άλλοι που καλούσαν τον κόσμο να κατέβει στο Σύνταγμα κλπ, αλλά όλα τα ΜΜΕ έκαναν τουμπεκί  και μάλιστα πολύ ψιλά κομμένο.
Έτσι μετά από δύο μέρες βγαίνουν δυο παιδάκια (ή μήπως κάποιος τα καθοδηγεί;) και κάνουν το ίδιο. Αμέσως όλα τα γνωστά και μη γνωστά ΜΜΕ, αρχίζουν και στηρίζουν την προσπάθεια. Μια προσπάθεια όλο χλιαρότητα, πλάκα και ευκαιρία για τίποτα γκομενοδουλειές.
Έτσι λοιπόν, οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, καταφέρνουν με τα πολύχρωμα μπλουζάκια να εκτονώνουν την σωρευμένη αγανάκτηση του κόσμου. Ξέρετε, όταν σε κλειστό χώρο ξεσπάσει φωτιά, είναι καλό να ανοίγει κανείς μικρή χαραμάδα στην πόρτα, να φεύγει λίγο – λίγο η ενέργεια που υπάρχει στον χώρο για να μη ορμήσει όλη η ενέργεια επάνω στον πυροσβέστη.
Τι είπατε; Δεν συμφωνείτε με αυτά που λέω; Φυσικά και δεν θα συμφωνήσετε, αλλιώς πώς θα ήσασταν άνθρωποι που τους σέρνουν από την μύτη; Εύχομαι πάντως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα απ’ όλο αυτό το πανηγύρι που κάποιοι σας έστησαν. Πάντως ένα να έχετε υπόψη σας. Με πανηγύρια τόσο σοβαρές υποθέσεις δεν λύνονται, απλά δίνετε τον καιρό στους έχοντες και κατέχοντες να οργανωθούν καλύτερα εναντίον σας. Μακάρι να είμαι λάθος, το εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου.
Να με συγχωρείτε αν σας στεναχώρησα, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις σκέψεις που έκανα σαν φυτό που είμαι. Άλλωστε γιατί να δώσετε σημασία σε ένα φυτό που δεν έχει καθόλου μυαλό στο κεφάλι του. Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε αδέρφια… 
 http://rapanaki.blogspot.com  
Σχόλιο:Αυτά όλα τις ημέρες που μαζευόμασταν στις πλατείες.
Μήπως   όλα  ήταν κατευθυνόμενα; Γιατί τώρα τόση σιωπή ;
oxafies.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου