Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Να δώσουμε όλοι οι πολίτες μια κλωτσιά στην ανυπόληπτη ΔΕΗ που έγινε 45άρι για το χαράτσι του Βενιζέλου…

Πόσες φορές θα βγει στα κανάλια αυτός ο αξιολύπητος Κίμων Στεριώτης, διευθυντής επικονωνίας της ανυπόληπτης ΔΕΗ;Πόσο χαμηλά θα πέσει αυτή η εισηγμένη επιχείρηση στο Χρηματιστήριο, η οποία έχει μετατραπεί σε 45αρι του χαρατσιού του Βενιζέλου και ετοιμάζεται να εκτελέσει τα νοικοκυριά της χώρας;Μήπως πρέπει, στη πρώτη ευκαιρία, να της δώσουμε-εκατομμύρια καταναλωτές-μια κλωτσιά και να πάμε σ’ άλλο πάροχο;Ποιος  της δίνει το δικαίωμα να κόβει το ρεύμα για το οποίο έχει πληρωθεί; «Με όλες μας τις δυνάμεις, το λέω και το εννοώ, δεν θα επιτρέψουμε να κοπεί, ανεξαρτήτως συνέπειας και τιμήματος, το ρεύμα στα σπίτια των φτωχών και άνεργων συνανθρώπων μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, στο REAL σχολιάζοντας τις εντολές διακοπής ρεύματος που εκδόθηκαν για λογαριασμούς που δεν εξοφλήθηκαν.
Ήδη στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Διανομής της ΔΕΗ έχουν φθάσει 40.000 εντολές για διακοπή της παροχής
ρεύματος μέσα στις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για λογαριασμούς που περιείχαν το χαράτσι και δεν πληρώθηκαν εντός της προθεσμίας των 80 ημερών που προβλέπει η ρύθμιση για τον φόρο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ από τις 20 Οκτωβρίου του περασμένου χρόνου έχουν εκδοθεί 9.5000.000 λογαριασμοί. Οι μισοί εξοφλήθηκαν ενώ για 1.500.0000 έχει λήξει η προθεσμία πληρωμής που αναγράφεται στο έντυπο του λογαριασμού.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

Νίκος Καλύβας
αναγνώστης 

 http://cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου