Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΕΡΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ! ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ - ΤΣΟΛΑΚΟΓΛOY

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
Συγκλονιστική επιστολή ιερέως αναφορικά με την ανάγκη οι εκκλησιαστικοί άρχοντες - και δη ο διά τας αμαρτίας ημών “πρασινοφρούραρχος” Αρχιεπίσκοπος - να σταματήσουν την άνομη συμμαχία με τους άθεους τυράννους της πατρίδας μας και να συνταχθούν - ως έχουν έναντι του Αγίου Θεού χρέος - με το....σκληρά δοκιμαζόμενο ποίμνιο της Εκκλησίας.

ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
Αντί να τρέχει - τη συνοδεία πάντοτε της σκιάς του, ήτοι του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Διαυλείας κ. Γαβριήλ με το πλούσιο οικουμενιστικό βιογραφικό - με ινκόγνιτο ταξίδια στον Εμίρη του Κατάρ και στους άλλους Ισλαμιστές φονταμενταλιστές για να βοηθήσει τους Πασόκους να αποδεσμευτούν από τις αδήριτες υποχρεώσεις τους να καταβάλλουν τον μισθό των ιερέων, θα έπρεπε να υψώσει φωνή - όπως ο Ιερός Χρυσόστομος - για να προστατεύσει τους πάσχοντες αδελφούς μας, οι οποίοι βρίσκονται στην απίστευτα δύσκολη θέση που διεκτραγωδεί με το άρθρο του ο καλός κληρικός π. Διονύσιος Ταμπάκης.
 ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Για όνομα του Θεού! Πρέπει να δημιουργηθεί αμέσως κίνημα στην Ιεραρχία για να ανατραπεί ο Αρχιεπίσκοπος. Δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί νικηφόρα κανένας πνευματικός αγώνας αν ο κομισσάριος των Πασόκων στην Εκκλησία κατοικοεδρεύει στην οδό Οσίας Φιλοθέης και αν κινεί τα νήματα από τη Μονή Πετράκη. Δεν ξανακούστηκε αυτό το πράγμα. Οτι μπορεί να κερδηθεί ένας αγώνας με αρχιστράτηγο Αρχιέπισκοπο που πούλησε την ψυχή του στους Πασόκους.

Παρακαλούμε όλους τους αγωνιστές ιεράρχες που φοβούνται το Θεό να ξεκαθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου από την Αρχιεπισκοπή και τα Συνοδικά Σώματα.
ΑΓΙΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙA
Αγιε Πειραιώς!.

Σήμερα με τις παρελάσεις αποδείχθηκε ότι ο κόσμος σας εμπιστεύετε επειδή ασκείτε θαρραλέα κριτική εναντίον των εκκλησιομάχων. Ωρα να πάρετε το πνευματικό καριοφύλλι και να σημαδέψετε στον κρόταφο εξ επαφής τον χειρότερο Αρχιεπίσκοπο της Ιστορίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ξεσηκώστε την Ιεραρχία και γκρεμίστε τον συνθηκολόγο Αρχιεπίσκοπο
panayiotistelevantos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου