Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Όταν βγω θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα"


Σοκάρουν όσα είπε ο αρχηγός των ληστών με τα καλάσνικοφ. Κάνει σχέδια για το μέλλον, σημειώνοντας πως όταν βγει θα συνεχίσει τη δράση τουΑμετανόητος εμφανίζεται ο 21χρονος αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ, ενώ δεν διστάζει να πει ότι όταν βγει από τη φυλακή θα συνεχίσει τη δράση του."Δεν είχα σκοπό να την πειράξω, αλλά σάλταρα γιατί νόμιζα ότι με ειρωνεύτηκε", θα πει στους αστυνομικούς, ερωτηθείς γιατί ασέλγησε σε βάρος της 34χρονης στη Γλυφάδα.Οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής εκείνης ημέρας είναι συγκλονιστικές. Η άτυχη γυναίκα τον εκλιπαρούσε κλαίγοντας να μην την πειράξει, επικαλούμενη τον Θεό."Δεν έχω Θεό. Δεν πιστεύω σε Θεούς, μόνο στο τομάρι μου πιστεύω", ήταν τα λόγια που γύρισε και της είπε.Η εξιστόρηση της εγκληματικής του δράσης στους αστυνομικούς, όπως αναφέρει το "Πρώτο Θέμα", ξεκίνησε γελώντας, ενώ αναφέρθηκε και στα μεγαλεπήβολα σχέδιά του, σημειώνοντας ότι ετοίμαζε κάτι πολύ μεγάλο.
"Για αυτήν τα έκανα όλα. Είμαι πολύ καψούρης μαζί της. Της έδινα λεφτά και κοσμήματα που έκλεβα, της αγόραζα δώρα, την πήγαινα βόλτα με τα αυτοκίνητα που έκλεβα. Ήθελα να συνεχίσει να μένει μαζί μου. Αυτή με κατέστρεψε", είπε για την 16χρονη που πρώτη ομολόγησε μετά τη σύλληψή της για τη δράση της συμμορίας.Οι αστυνομικοί έμειναν εμβρόντητοι όταν τον άκουσαν να προβλέπει με


Mihalis Marcopoulos
ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ......ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ....
Σήμερα, 9:01:01 μμ
ReplyPermalink
JOHNN ANNUSSAKIS
Τι λέει ρε ο τύπος ο ειλικρινής, ρε τον Ματέι που δεν έφαγε ένεση για να ηρεμήσει και να γίνει καλόγηρος. Αυτός κάνει για να φτιάξει κόμμα και να κυβερνήσει την Ελλάδα. Άξιος για πρωθυπουργός. Ξέρει πολύ καλά την Ελληνική Δημόσια Διοίκηση κε Καστανίδη.
Μια χαρά περιβάλλον έχετε δημιουργήσει κύριοι, κύριοι, 300 της βουλής.
Μπράβο σας αν έχετε το ίδιο μυαλό με τον κύριο Πέπα και τον Μέτα και τον Ενέα και τον Μένικο και την ''κοπέλα'' 15-24 ετών, ντροπή σας να ανέχεστε το δημιουργηθέν περιβάλλον που μπορεί να διατυπώνονται έτσι οι πολίτες της χώρας σας.
Της χώρας σας λέω, γιατί δεν είναι αυτή η δική μας χώρα.
Δεν σας καταλαβαίνουμε, καταλαβαίνεστε μόνοι σας, εσείς μεταξύ σας.
Γιατί δεν πάτε εκεί να κυβερνήσετε την πατρίδα τους.
Ντροπή σας ατέλειωτη ντροπή σας κύριοι 300.

Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Πέπα 21 ετών, Ερμίρ Μέτα 20 ετών, Ερβίστ Μέτα 15 ετών, Ενέα Πάνο 24 ετών, Σωκράτη Μένικο 26 ετών και μια 16χρονη κοπέλα.
Από τους συλληφθέντες, οι πέντε είναι αλβανικής καταγωγής και η έκτη, είναι μία δεκαεξάχρονη Ελληνίδα.

Αναφέρει επίσης ένα δημοσίευμα του Reuters το οποία αναφέρει ότι "οι δικηγόροι αρνήθηκαν να εμφανιστούν στο δικαστήριο, οι γιατροί κάνουν συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Υγείας, ενώ μια ομάδα ασθενών που πάσχει από καρκίνο των νεφρών συσπειρώθηκε έξω από το υπουργείο Οικονομικών το οποίο είχε καταληφθεί από υπαλλήλους του ".

Γιατί δεν αυτοκτονούν ανά 5 από κάθε κόμμα. Μάλλον δεν τους αφήνουν οι κοπέλες τους.
Αν θα συλληφθούν όμως όπως και ο Πέπας, να δούμε μετά αν θα συνεχίζουν να τους θαυμάζουν οι κοπέλες τους.
Ασφαλώς μόνο ανάμεσα στην λογική και τον παραλογισμό μπορεί να εκφραστεί σήμερα κανείς, στο περιβάλλον που δημιούργησαν οι 300 ίδιας κουλτούρας με του 5 των καλάσνικοφ.
Σήμερα, 8:54:43 μμ
ReplyPermalink
spyros kondog
Ρε παιδιά οι "μάγκες" που τους υποστηρίζανε που είναι τώρα;
Θάθελαν καμιά ωρίτσα μαζί τους;
Σήμερα, 8:46:49 μμ
ReplyPermalink
Liked by
alsfikas
ΟδυσσεύςΙων
George Karakatsanis
Giwrgos Kallithea
dn nomizw na htan pote kaneis mazi tous
Σήμερα, 9:02:27 μμ
ReplyPermalink
Liked by
George Karakatsanis
alix Romanov
Αφού το δήλωσε οτι είναι διατεθειμένος για "μεγαλύτερα πράγματα", ας του κάνουν λοιπόν "μεγαλύτερα πράγματα", αντί απλά να τον φιλοξενούν στις φυλακές.
Το αξίζει και με το παραπάνω!
Σήμερα, 8:44:09 μμ
ReplyPermalink
Liked by
George Karakatsanis
alsfikas
Xaris Orfanakis
Λοιπόν δεν είμαι ρατσιστής(ξέρω το γνωστό ότι αυτοί που λένε πως δεν είναι ρατσιστές είναι στην πραγματικότητα οι χειρότεροι ρατσιστές...),συγκεκριμένα αυτοί που μισώ είναι οι ''Μεγάλες ξένες χώρες''(Γερμανία,ΗΠΑ) που ξαφνικά έγιναν φιλέλληνες και σωτήρες με απώτερο σκοπό να μας εκμεταλλευτούν οικονομικά και όχι μόνο.Αυτά όσο αφορά τον ρατσισμό.

Τώρα στο θέμα μας,αυτός ο άνθρωπος και όποιος άλλος από τους κλέφτες βίασαν αυτές τις δύο γυναίκες,μάλιτσα ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχαν οι οικογένεις τους,πρέπει απλά να πεθάνουν με το χειρότερο τρόπο,ούτε κρέμασμα ούτε λιθοβολισμός...είναι απλά πολύ λίγο για τις πράξεις τους.Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι,όλα μου φαίνονται λίγα...απλά ας τους παραδώσουν στους δύο συζήγους και αυτοί θα βρουν τρόπο να τους τιμωρίσουν.Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την 16χρονη ελληνίδα που φέρει εξίσου την ίδια ευθύνη,εφόσον τα ήξερε όλα...ίσως να αξίζει και χειρότερα.Πρέπει έστω να υποστούν τα ίδια με αυτά που κάνανε σε αυτούς τους ανθρώπους.

Η γυναίκα αυτή που έχει μόλις φτιάξει τη ζωή της αλλά και η άλλη πως και πότε θα ξεπεράσουν αυτό που τους συναίβει....η απάντηση είναι απλή,δεν θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν ποτέ...το ίδιο και οι οικογένειες τους.

Υ.Γ:Όταν αναφέρομαι στις ΗΠΑ,Γερμανία αναφέρομαι προφανώς στην Πολιτική Ηγεσία της κάθε χώρας και όχι στον λαό της,γι'αυτό λέω ότι δεν είμαι ρατσιστής.Βασικά πλέον γίνομαι ρατσιστής με τους έλληνες πολιτικούς που τους θεωρώ κατευθυνόμενα γλυώδοι πλάσματα,σε αυτούς τους ανθρώπους είμαι αλλεργικός...όσο αφορά την θανατική ποινή,αυτό το ζήτημα είναι καθαρα υποκειμενικό.
Σήμερα, 8:17:27 μμ
ReplyPermalink
Liked by
nikos
john othitis
Μπράβο του, μεγάλα σχέδια για το μέλλον του. Τον βοηθά και η Νομοθεσία.
-Καλύτερα να τους στείλουμε στην Ρουμανία για μετεκπαίδευση με τον Πάσσαρη.
-Το ότι θα πάνε με άδεια το λέει ο Νόμος, θα πάνε σε νοσοκομείο, θα αποδράσουν, θα τα καταφέρουν.
-Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι...Αμερική. Αλκατραζ
Σήμερα, 7:58:53 μμ
ReplyPermalink
Liked by
nullasalus
OWLd
Βαλτε τον στο ιδιο κελλί με τον Καζάκο...Αν ζει ακομα!!!
Σήμερα, 7:49:57 μμ
ReplyPermalink
Lam Man
Bαλτε τα σχολια!!! Μην λογοκρινετε την οργη του κοσμου!!! Μιλαμε για ΒΙΑΣΤΕΣ και ΖΩΑ, και εσεις τους προφυλασετε, μην ακουσουν κανενα "γαλλικο"??!!
Σήμερα, 7:43:01 μμ
ReplyPermalink
Liked by
nullasalus
Dimitris B Zolotas
Ας ελπισουμε παλιοτομαρο εκει στη φυλακη που θα πας να φροντισουν καποιοι να βγεις πολυ νωριτερα οχι περπατωντας αλλα μεσα στο κουτι για να μπεις βαθεια στη γη κωλοπαιδαρα !!
Σήμερα, 7:39:02 μμ
ReplyPermalink
Liked by
Kolafos
Manos .
Πολύ ωραία. Ελπίζω να μην τον βγάλει κανείς νωρίτερα "λόγω καλής διαγωγής", ούτε να του δώσουν έστω και μισή ώρα "άδεια".
Σήμερα, 6:42:44 μμ
ReplyPermalink
Liked by
F. R.
Dimitris Antonoglou
Snake Plisken
Μπα μάλλον για Συγγρου σε βλέπω, ξέρεις τι κανουν στους βιαστές στη φυλακή έτσι?
Σήμερα, 6:17:56 μμ
ReplyPermalink
Liked by
Lam Man
Dimitris Antonoglou
Panagiotis Anastasiadis
spyros kondog
nikos
Thanasis Tsakris
Μέχρι να βγεις και να κάνεις μεγαλύτερα πράματα, θα χεις φάει κάτι μεγαλύτερα....τρέλλλλα!!!
Σήμερα, 6:06:56 μμ
ReplyPermalink
Liked by
F. R.
Lam Man
OWLd
Dimitris Antonoglou
spyros kondog
nikos
ΟδυσσεύςΙων
Athena Doulou
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ακόμη ότι έχουν ελαφρυντικά;
Σήμερα, 6:00:02 μμ
ReplyPermalink
Liked by
F. R.
ΟδυσσεύςΙων
Cheeze Cake
αν πεις για θανατικη ποινη ή ισοβια σε τετοιους τυπους, θα πεταχτει καμια ηλιθια οργανωση να πει για τα δικαιωματα του ανθρωπου.
Σήμερα, 5:59:01 μμ
ReplyPermalink
Liked by
George Karakatsanis
Lam Man
OWLd
Dimitris Antonoglou
Όσιος Ονούφριος
Snake Plisken
Σορρυ που θα στη χάλασω αλλά ούτε στο Τέξας ο κύριος θα πήγαινε για θάλαμο αερίων ή ένεση, η καρέκλα κτλ.

25-30 μέσα θα έτρωγε στη χειρότερη και ισόβια στη καλύτερη. Και αυτό γιατί η θανατική ποινή δεν μοιράζεται σαν τα στραγάλια και ορθώς. Μπορεί για τον συγκεκριμένο να μην μου καίγεται καρφί και οπως έγραψα και πριν θα γίνει καλή "γυναίκα" εκεί μέσα γιατί έτσι παθαίνουν οι βιαστές στη φυλακή, αλλά από την άλλη το σωστό πρέπει να λέγεται.
Σήμερα, 9:00:05 μμ
ReplyPermalink
Liked by
George Karakatsanis
Giannis Vogiatzis
Και μετα αν πεις τιποτα για κανενα αλλοδαπο σε λενε και ρατσιστη....ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΡΕ!!! Αυτο θελουν κατι τυπακια σα και του λογου του! Να δουμε το ξανακανουν?
Σήμερα, 5:48:54 μμ
ReplyPermalink
Liked by
Lam Man
Panagiotis Anastasiadis
spyros kondog
ΟδυσσεύςΙων
nullasalus
OWLd
Και εγω ΥΠΕΡ της θανατικής ποινης ειμαι, αλλά δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα σε αλλοδαπους και Ελληνες. Θυμισου τον Πάσσαρη.
Ομως παρα την αγανακτησή μας, να θυμομαστε ότι δεν σκοτωσαν..Για ληστεια και βιασμο μπορει να φανε και 15 χρονάκια....Με 15 χρονια , στα 3/5 της ποινης, σε 9 θα ειναι εξω,"για μεγαλύτερα πράγματα"
Να δειτε ότι η δίκη θα γινει του Αγίου Σούτσου, οχι στην Αθηνα αλλά σε καμμια Αλεξανδρούπολη ή Γιάννενα, θα ταλαιπωρηθεί η κακομοίρα η βιασθεισα με 10 αναβολές και θα πρεπει να κανει ακριβή περιγραφή κατω από τα "πυρά"της υπερασπισης...
Σήμερα, 7:57:39 μμ
ReplyPermalink
Liked by
gbthe312th
nullasalus
DIMITRIS LIMPERIS
Όταν βγω θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα via @news247gr
Σήμερα, 5:46:57 μμ
Reply
teo pap
Και 'γω θέλω να βγεις, αγόρι μου και να κάνεις πρώτη στάση στο σπίτι μου! Ελπίζω μονάχα οι "κάποιοι" στη φυλακή να σου δώσουν και φτερά γιατί μένω στον 4ο...
Σήμερα, 5:33:18 μμ
ReplyPermalink
Liked by
Lam Man
spyros kondog
Kostas Pavlou
nikos
George Karakatsanis
George Mediterranean
..... θα φροντίσουμε καθαρματάκι να μην βγεις ζωντανός τουλάχιστον από τη φυλακή.....
Σήμερα, 5:30:29 μμ
ReplyPermalink
Liked by
nikos
George Karakatsanis
NEWS 24|7
"Όταν βγω θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα": Σοκάρουν όσα είπε ο αρχηγός των ληστών με τα καλάσνικοφ. Κάνει σχέδια γι...
Σήμερα, 5:10:14 μμ
Reply
Stavros Biris
κρεμασμα στην πλατεια συνταγματος!!!!!                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου