Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ποιός θα σταματήσει τον εποικισμό και αφελληνισμό της Ελλάδος;


fgrtrtfgr

Όλα ξεκίνησαν πριν από είκοσι περίπου χρόνια, όταν τα πρώτα κύματα νομίμων αλλά και παράνομων (λαθραίων) μεταναστών άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα.Σε γενικές γραμμές, τα δεξιά κόμματα έλεγαν ότι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, ενώ τα αριστερά έλεγαν ότι πρέπει ελεύθερα να έρχονται στη χώρα μας όποιοι και όσοι θέλουν.Το κομβικό σημείο στο χρόνο, ήταν η στιγμή που ο «σοφός» και «κυρίαρχος» λαός, αποφάσισε να ψηφίσει «πρώτη φορά αριστερά».Η τωρινή διοίκηση λοιπόν της Ελλάδος, έχει ανοίξει τα σύνορα και έστειλε με τον τρόπο της το μήνυμα, ότι όποιος θέλει μπορεί να έρθει στην Ελλάδα.Αυτά σύμφωνα με την ιδεολογία της αριστεράς, του Μαρξ και του Λένιν και όλων των μπολσεβίκων, είναι αποδεκτά και ορθά και η αριστερά δεν κάνει κάτι ανέντιμο, αφού ενεργεί σύμφωνα με την ιδεολογία της, που είναι η ιδεολογία της συνανάμιξης των λαών και η κατάργηση των εθνών αλλά και των κρατών εθνών με την πλήρη κατάργηση των συνόρων.Ο σοφός και κυρίαρχος λαός όμως στην Ελλάδα, όταν ψήφισε μέσα στο 2015 τρεις απανωτές φορές αριστερά (δύο για την βουλή και μία για το δημοψήφισμα), δεν ήθελε να σκέφτεται τι σημαίνει αριστερά και θεωρούσε ότι απλά, θα του χαριστούν τα δάνεια, θα φύγουν τα μνημόνια, θα κοπεί ο ΕΝΦΙΑ και θα γίνουν μαζικοί διορισμοί στο δημόσιο, το οποίο με ένα μαγικό και εξωπραγματικό τρόπο, θα έβρισκε τα λεφτά, όπως τα έβρισκε επί Ανδρέα Παπανδρέου.
Τότε όμως, ο Ανδρέας Παπανδρέου, αφενός μεν καταχρέωσε τη χώρα, αφετέρου δε ξόδεψε όλα τα επενδυτικά κονδύλια της Ευρώπης, για να διορίσει τον κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ που τώρα τον ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πριν η Νέα Δημοκρατία, προσπάθησε να τον οικειοποιηθεί.
Τώρα, λεφτά δεν υπάρχουν και έτσι αποφασίστηκε να πάρουν βάζοντας τρελούς φόρους, όλα τα λεφτά όσων είχαν στην άκρη κάποιες οικονομίες (άσχετα αν τις έκαναν με νόμιμο ή παράνομο τρόπο) και να τα χρησιμοποιήσουν για να πληρώνουν τους μισθούς του δημοσίου.
Όλο όμως αυτό το «τρελοκομείο» της φορολογικής καταιγίδας, έχει σαν σκοπό, να στρέψει την προσοχή των Ελλήνων από ένα άλλο πολύ σημαντικότερο γεγονός, το γεγονός του εποικισμού της Ελλάδος και του αφανισμού του Ελληνικού γένους.
Τα βήματα εν συντομία είναι τα εξής.
1. Δημιουργία εφιαλτικών συνθηκών διαβίωσης στην Κεντρική Ασία, την Μέση και την Εγγύς Ανατολή, όπως και στην Βόρεια Αφρική.
2. Χρηματοδότηση με τρεις ή και τέσσερεις χιλιάδες δολάρια κατά κεφαλήν για κάθε μετανάστη, με δώρο ένα smart phone, με ελεγχόμενη σύνδεση και καταγεγραμμένο αριθμό για να στέλνονται μαζικά SMS με εντολές.
3. Άνοιγμα των συνόρων στην Ελλάδα με εντολή των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, όχι μόνο να μην εμποδίζουν αλλά και να βοηθούν τους μετανάστες-εποίκους.
4. Διαφήμιση και έπαινος από τα κανάλια και τα ΜΜΕ, εκείνων (λιμενικοί, ψαράδες κτλ) που σώζουν ανθρώπινες ζωές από τα νερά του Αιγαίου, ώστε να μαθαίνουν οι διστακτικοί μετανάστες ότι κάποιοι θα νοιαστούν για αυτούς και να κάνουν το τόλμημα της μετακίνησης.
5. Προώθηση των μεταναστών στην δυτική Ευρώπη με τρόπο ανεξέλεγκτο και δράση προβοκατόρικων ομάδων μουσουλμάνων με βιασμούς, φόνους και ληστείες, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να ξεσηκωθούν και να ζητούν το σταμάτημα της εισροής των μουσουλμάνων εποίκων.
6. Κλείσιμο των συνόρων γύρω από την Ελλάδα, ώστε να σταματήσει η ροή μεταναστών προς την Ευρώπη, πλην των οικογενειών με γυναικόπαιδα.
7. Συγκέντρωση και απομόνωση στην Ελλάδα εκατομμυρίων ανδρών στρατεύσιμης ηλικίας, που δεν θα γίνονται αποδεκτοί στην Ευρώπη.
8. Δημιουργία ανοικτών στρατοπέδων (HOT SPOTS) σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, από όπου αποκλειστικά και μόνο άνδρες κυρίως 18 ως 30 ετών, αφού οι μεγαλύτεροι δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα, θα γυρίζουν ανεξέλεγκτοι, νηστικοί και εννοείται έτοιμοι για βιασμούς, φόνους και κάθε είδους εγκληματική συμπεριφορά.
9. Οι άνδρες αυτοί σαν μουσουλμάνοι, έχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία την αίσθηση, που προέρχεται από την ισλαμική τους παιδεία, ότι όλες οι γυναίκες γύρω τους είναι πόρνες και ο Αλλάχ επιτρέπει να τις βιάζουν και όλοι οι άνδρες γύρω τους είναι άπιστοι που απλά πρέπει να τους ανέχονται μέχρι να βρουν ευκαιρία να τους αφανίσουν.
10. Όσοι από αυτούς ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία, αναγκαστικά θα κάνουν μικτούς γάμους , ή θα φέρουν τέσσερεις γυναίκες ο καθένας από τις χώρες τους, και θα κάνουν από δέκα παιδιά και θα θέλουν τζαμιά και επιβολή της Σαρία, του μουσουλμανικούς νόμου και ήδη στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν και τις ισλαμικές σπουδές στο πανεπιστήμιο.
ΕΡΩΤΗΣΗ
Ποιός θα τα σταματήσει όλα αυτά; Ποιος μπορεί να κλείσει την Κερκόπορτα που άνοιξε στην Ελλάδα, εδώ και μερικούς μήνες, ειδικά τώρα που θα κλείσουν τα σύνορα με Σκόπια και Βουλγαρία και θα εγκλωβιστούν εδώ μέσα όλοι οι μετανάστες, αποκλειστικά σχεδόν άνδρες από 18 έως 30 ετών και σε λίγο θα είναι πιο πολλοί από τον αντίστοιχο ελληνικό πληθυσμό;
Αξίζει μια υπόσχεση για διορισμό στο δημόσιο, σαν αντίτιμο για τον αφελληνισμό της Ελλάδος;
Σκεφτείτε το.
prisonplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου