Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Το Ποτάμι κάνει βίντεο για την «πρώτη φορά» δύο γυναικών -Είναι ροζ και απαράδεκτο, λέει υποψήφιος [βίντεο]

potami_9
«Αίσχος» το διαφημιστικό βίντεο για την «πρώτη φορά» δύο γυναικών λέει ο υποψήφιος του κόμματος Το Ποτάμι Περικλής Βαλλιάνος για το σποτάκι του …κόμματός του!
Από το εσωτερικό του Ποταμιού ήρθε η πρώτη αντίδραση για τα διαφημιστικά βίντεο του κόμματος για την εξομολόγηση δύο γυναικών για την πρώτη φορά που… ψήφισαν.Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Περικλής Βαλλιάνoς με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει ότι «οι «διαφημίσεις» αυτές προσβάλλουν κάθε γυναίκα με ένα διεστραμμένο χιούμορ» προσθέτοντας ότι «προσβάλλουν κάθε αξία για την οποία υποτίθεται συγκροτήθηκε το Ποτάμι».Ο καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ζητά, μάλιστα, συγγνώμη «για τα ανοσιουργήματα αυτά» και καλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη «να αποκηρύξει χωρίς περιστροφές το αίσχος των «διαφημίσεων» αυτών, και να ζητήσει συγγνώμη από κάθε γυναίκα, και θα έλεγα κάθε άνθρωπο γενικά, που θίγουν με βάναυσο τρόπο».Γράφει ο Περικλής Βαλλιάνος στο facebook: Pericles Vallianos
Professor of Political Philosophy στην εταιρεία National and Kapodistrian University of Athens
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Ζητώ να αποσυρθεί αμέσως το αισχρό και απαράδεκτο διαφημιστικό με τίτλο «πρώτη φορά», καθώς και το άλλο αχαρακτήριστο που το συνοδεύει. Οι «διαφημίσεις» αυτές προσβάλλουν κάθε γυναίκα με ένα διεστραμμένο χιούμορ. Και βέβαια υποσκάπτουν και προσβάλλουν κάθε αξία για την οποία υποτίθεται συγκροτήθηκε το Ποτάμι. Προσωπικά ζητώ συγγνώμη για τα ανοσιουργήματα αυτά, αν και δεν είχα την παραμικρή γνώση και συμμετοχή. Αλλά βέβαια αυτό δεν φτάνει. Πρέπει η ηγεσία του κόμματος να βγεί ευθαρσώς και να αποκηρύξει χωρίς περιστροφές το αίσχος των «διαφημίσεων» αυτών, και να ζητήσει συγγνώμη από κάθε γυναίκα, και θα έλεγα κάθε άνθρωπο γενικά, που θίγουν με βάναυσο τρόπο.
ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου