Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

ΣΤΟ 14,5% Η ΝΔ, ΣΤΟ 3,8% Η ΕΛΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΌσο κι αν τα παπαγαλάκια των εταιριών δημοσκοπήσεων -τα οποία θα πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί για επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης- επιμένουν να παρουσιάζουν τις ευρωεκλογές σαν ντέρμπυ, οι δημοσκοπήσεις που έχει στο συρτάρι του ο ολιγάρχης είναι σοκαριστικές.
Ο ίδιος που ενδιαφέρεται σφόδρα για την περιφέρεια της Αθήνας διαπιστώνει ότι η Ρένα Δούρου καλπάζει και η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας θα πέσει στα χέρια της Κουμουνδούρου. Αυτά όμως που είναι σοκαριστικά για τον ίδιο είναι τα ποσοστά που παίρνουν...η ΝΔ και η ΕΛΙΑ στις ευρωεκλογές!Η ΝΔ είναι στο 14,5% και η ΕΛΙΑ στο 3,8% με πτωτική τάση. Μιλάμε για Ολοκαύτωμα. Μάλιστα το Ποτάμι εμφανίζεται να κατασπαράζει τα ποσοστά της πασοκοελιάς!!!Η πραγματική μεγάλη έκπληξη των εκλογών είναι το ΕΠΑΜ του Καζάκη στο 4,7% και οι Γέφυρες των Σκυλακάκη-Τζήμερου στο 3,5%.Eίναι η γνώση αυτών των δημοσκοπήσεων-κι όχι τα πέτσινα gallop που βγάζουν οι δημοσκόποι της συμφοράς- που έχει μετατρέψει τον Βενιζέλο σε πολιτικό ράκος που δηλώνει πανικόβλητος:
 «Αυτό, αν είναι η πραγματική βούληση του κόσμου, δεν οδηγεί πουθενά. Οδηγεί στο απόλυτο αδιέξοδο. Η χώρα αυτή τη στιγμή καταστρέφεται πολιτικά. Δεν έχει πλαίσιο αναφοράς. Οδηγούμαστε σε διλήμματα τεράστια»
Είναι ακριβώς αυτές οι δημοσκοπήσεις που κάνουν τον Σαμαρά να κρύβεται και να αποφεύγει τo debate τρέμοντας στην ιδέα ότι τα ποσοστά της ΝΔ μπορεί να είναι μονοψήφια.
Είναι αυτές οι δημοσκοπήσεις που κάνουν την γερμανική καγκελαρία να χρησιμοποιεί τον γερμανικό τύπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του "λαικιστή" Τσίπρα.
Ατυχώς για την Μέρκελ η πιο έγκυρη εφημερίδα της ελληνικής δεξιάςαποδίδει σε όλο της το μεγαλείο την αποτυχία ενός χυδαίου πελατειακού κράτουςπου έγινε πιο δυνατό μέσα από τα μνημόνια.

 Ενός νοσηρού κρατικού μηχανισμού που οικοδομήθηκε στην διάρκεια της μεταπολίτευσης σε αγαστή συμπόρευση με συγκεκριμένους ολιγάρχες. Αυτό το παρα-κράτος αντί να μεταρρυθμισθεί  επιτρέπει πλέον στις ντόπιες συμμορίες- ακόμη και σε απόφοιτους φυλακών- να διεκδικούν πολιτικό ρόλο.


Η Κολομβία των Βαλκανίων συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα greek statistics με την ανοχή των Μέρκελ-Σόιμπλε. Η έκδοση της Δευτέρας του γερμανικού Focusαποκαλύπτει την συμπαιγνία της Μέρκελ στο πέτσινο ελληνικό πλεόνασμα. Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της ψευδαισθήσεων πλησιάζει. Ο ρόλος των κρατιστών Ελλήνων πολιτικών θα αποκαλυφθεί σε όλο το φονικό του μέγεθος όταν η ιστορία κληθεί να κάνει τον απολογισμό. Των Ελλήνων κρατιστών αλλά και του διδύμου Μέρκελ-Σόιμπλε.


Ενός Σόιμπλε που αίφνης σταμάτησε την κριτική στους ντόπιους ολιγάρχες και στην εγχώρια μαφία-ίσως γιατί σ΄ αυτό το σύστημα οι Γερμανοί βρήκαν νέους, εξίσου πρόθυμους, αχυρανθρώπους.


Στην Κολομβία των Βαλακανίων, τι χειρότερο μπορεί να προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, κα Μέρκελ;


Αναλυτικά οι πραγματικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις>


ΣΥΡΙΖΑ 32%
ΝΔ 14,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,5%
ΠΟΤΑΜΙ 13%
ΕΛΙΑ 3,8%
ΕΠΑΜ 4,7%
ΓΕΦΥΡΕΣ 3,5%


http://kourdistoportocali.com/post/34977/oligarxis
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8836.h
tml

1 σχόλιο:

  1. Θα αναφερθώ σε ένα ποίημά μου που το έγραψα όταν ήμουν στις μεγάλες πείνες μου ως φοιτητής. Ιδού:{Συνήθισα να γράφω χορτασμένος. Νηστικός δεν μπόρεσα να γράψω πέρα από την λέξη πεινώ.} Ο Ελληνικός λαός πεινά κι αυτό θα βάλει στις κάλπες. Πεινώ θα γράφουν τα ψηφοδέλτια, φυσικά αλληγορικά, που σημαίνει καταψήφιση των υπαιτίων της τραγικής, καταστροφικής κατάστασης που μας οδήγησαν. Αν είχαν λίγο φιλότιμο και ανθρώπινο κούτελο δεν θα κατέβαιναν στις εκλογές. Οι αλλαγές των εκλογικών ονομάτων δεν ξεγελούν κανένα ή έστω το κατορθώνουν μόνο στους αφελείς. Καιρός να πληρωθούν ανάλογα με τα έργα τους.- στέλιοσκωστήσπυριδάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή