Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

To ανεπάγγελτο Μανωλάκι απεκάλεσε “ηλίθιους” τους οδηγούς δημοσίου που του στέλνουν εξώδικο …


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Εξώδικη διαμαρτυρία στο βουλευτή και Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, έστειλαν οι οδηγοί του Οργανισμού Συγκοινωνιών, γιατί ο βουλευτής, σε δήλωσή του, σε ραδιοφωνικό σταθμό τους αποκάλεσε «ηλίθιους», που σταματάνε όπου θέλουν το λεωφορείο για να κάνουν το τσιγαράκι τους. 

“Χωρίς καμιά έκπληξη ακούσαμε τα λεγόμενα σας σε πρωινή εκπομπή, στα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μιλήσατε «για ανόητους και ηλίθιους κανονισμούς καθώς και για ηλίθιους εργαζόμενους”,στα αστικά λεωφορεία. Δεν περιμέναμε βέβαια κάποια διαφορετική τοποθέτηση –θέση τόσο από σας ,όσο και από τον πολιτικό σχηματισμό που εκπροσωπείτε», αναφέρουν στην εξώδικη διαμαρτυρία.

Και συνεχίζουν: «Από πότε ένας ανεπάγγελτος πολίτης αυτής της χώρας , μπορεί να έχει άποψη για την εργασία; Από πότε ένας επαγγελματίας πολιτικός σαν και σας , ο οποίος αλυσόδεσε την χώρα του και τον λαό της συντάσσοντας το κείμενο απόφασης της Ελληνικής Βουλής για την συνθήκη του Μάαστριχτ αλλά και την αναθεώρηση της , έχει την νομιμοποίηση να καθυβρίζει εργαζόμενους που αναλαμβάνουν βάρδια από τις τρεις το πρωί; Από πότε ένας εκπρόσωπος αυτού του άθλιου-κατά γενική ομολογία πολιτικού συστήματος-που δημιούργησε , εξέθρεψε και κουκούλωσε Βατοπεδια , σκάνδαλα SIEMENS , χρηματιστήρια υπερτιμολογημένα δημόσια έργα , πανάκριβους εξοπλισμούς έχει το παραμικρό δικαίωμα να λασπώνει ένα κλάδο που εργάζεται σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες;” αναφέρουν μεταξύ άλλων στην εξώδικη διαμαρτυρία τους οι οδηγοί του Οργανισμού Συγκοινωνιών.

apospasma 

  evasouideza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου