Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μπάχαλο στη Βουλή....σσσσσσσσ

Νέο σκηνικό έντασης δημιουργήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τους τελευταίους να χτυπούν μανιωδώς τα βουλευτικά έδρανα. Πρωτοφανής περιφρόνηση των κοινοβουλευτικών θεσμών και κατά την ψηφοφορία…
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κυριαζίδης, κατέθεσε φωτογραφίες και dvd που απεικονίζουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα επεισόδια με τους μικροπωλητές στη Ραφήνα, να χρησιμοποιούν τις σημαίες και τους κατηγόρησε ότι: «κάνατε το ιερό μας σύμβολο σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο. Οι άναρθρες κραυγές για τη Χρυσή Αυγή δεν………..
βοηθούν, το πολιτικό σύστημα άφησε το κενό για την παρουσία της. Με λύπη μου λέω εμείς μείναμε απαθείς όταν στα γεγονότα της Ραφήνας είδαμε επιθέσεις, όπου έγινε χρήση του λάβαρου και του σταυρού σαν σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα. Αυτά για να δει ο κόσμος τις εκπροσωπείτε και τι αντιπροσωπεύετε».
Αυτό ήταν αρκετό για να εξοργίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με πρώτο και καλύτερο τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος άρχισε να χτυπά τα έδρανα.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν με τους Χρυσαυγίτες να φωνάζουν«είστε όλοι μασόνοι, εσείς έχετε κάνει τη σημαία κωλ….πανο και θα μιλήσετε για μας;»
Ήταν τέτοια η ένταση που κάποιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βγήκαν από την αίθουσα της ολομέλειας φωνάζοντας «δεν φταίτε εσείς φταίμε εμείς που σας αφήνουμε έτσι».
Οι αθλιότητες δεν έλειψαν και κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας επί της τροπολογίας του υπουργείου Ναυτιλίας για τα λιμάνια.
Όταν οι ψηφολέκτες φώναξαν το όνομα του Χρήστου Παππά για να ψηφίσει, παρ’ ότι απουσίαζε, ακούστηκε από την πλευρά των εδράνων της Χρυσής Αυγής «όχι», προφανώς από κάποιον θερμοκέφαλο βουλευτή που δεν θέλησε να πάει μια ψήφος χαμένη…
Ο Προεδρεύων της έδρας Γιάννης Τραγάκης που αντελήφθη το γεγονός απηύθυνε παρατήρηση στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου να μην επαναληφθεί άλλη φορά αυτό το φαινόμενο, ενώ ζήτησε και από τους βουλευτές – ψηφολέκτες να είναι πιο «προσεκτικοί»…
 https://www.facebook.com/1251296220/posts/404372789616343

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου