Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η τρόικα ζητά την κατάργηση του πενθήμερου Να δουλεύουμε και τα Σάββατα υπό καθεστώς τυραννίας και δουλείας ! Έτσι συμφώνησαν με τους Νταβατζήδες Τζέφρυ Βενιζέλο, και Σαμαρά !


Η τρόικα ζητά την κατάργηση του πενθήμερου

  Τις αλυσίδες Εθνοπροδότες στα πόδια μας πότε θα μας τις βάλετε; Θάνατος στους προδότες κρέμασμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη!Μειώσεις-σοκ στις αποζημιώσεις – Να αυξηθούν στις 6 οι ημέρες εργασίας ημέρες δουλείας περιμένουν τους έλληνες!Ένα e-mail που φέρεται να απέστειλε την Παρασκευή στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας η τρόικα, βάζει «φωτιά» στις εργασιακές σχέσεις.

Με γνώμονα το... καλό της Ελλάδας και την... περίφημη αύξηση της ανταγωνιστικότητας στην χώρα ζητά επί της ουσίας την κατάργηση του πενθήμερου με θεσμοθέτηση πιο ευέλικτων όρων εργασίας. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ημερησία», στην λογική της μεγαλύτερης ευελιξίας στον χρόνο εργασίας, ζητείται η κατάργηση του πενθήμερου με αύξηση των ημερών εργασίας στις 6, με ελάχιστο χρόνο ανάπαυσης τις 11 ώρες την ημέρα και κατάργηση των περιορισμών που υπάρχουν στην εναλλαγή μεταξύ πρωινής και απογευματινής βάρδιας. Παράλληλα πέφτει και πάλι στο τραπέζι επιπλέον μείωση των αποζημιώσεων που παίρνουν οι εργαζόμενοι. Σχεδιάζεται να μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος προειδοποίησης προς τον εργαζόμενο και να μπορούν οι επιχειρήσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να τον απολύουν με το 50% της αποζημίωσης.
http://www.oxafies.com/2012/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου