Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

O Πακιστανός δράκος της Πάρου , ο "Ξένιος Ζεύς" και η "σκούπα" Σαμαρά !

Τελικά δεν θα γίνουμε ποτέ κράτος ! Προεκλογικά ...ο Χρυσοχοιδης με τον Λοβέρδο βγήκαν παγανιά για να μαζέψουν τις εκδιδόμενες ...που για χρόνια είχαν αφήσει ασύδοτα τα κυκλώματα που τις προωθούν  με ότι άλλο συνεπάγεται AIDZ , ναρκωτικά κλπ! Και όλα αυτά για να κόψουν ψήφους από την  Χρυσή Αυγή στο Κέντρο της Αθήνας, αλλά τελικά τους πήρε στην περιφέρεια.! Βέβαια δεν καθάρισε ούτε το κέντρο ούτε το αλισβερίσι !  Τώρα βλέπουμε μία από τα ίδια . Με τον πρωθυπουργό να δίνει, λένε, εντολή κάντε σκούπα στους ξένους στο κέντρο της Αθήνας. Και πότε. Όταν έχουμε ένα όντως δραματικό γεγονός, όπως η περίπτωση της Πάρου . Έχουμε ένα νεαρό κορίτσι να γίνεται στόχος ενός αγνώστου παρανοϊκού ...στις διακοπές του στην Πάρο. Το γεγονός και συγκλονίζει και κεντρίζει την κοινή γνώμη , και σωστά . Οι διωκτικές αρχές κάνουν όντως την δουλειά τους...Το ψάχνουν και βρίσκουν την άκρη. Ομως ο επαγγελματισμός αυτών των αστυνομικών είναι και "λάφυρο" για τις πολιτικές ηγεσίες που έχουν ...συγκοινωνούντα δοχεία στις κρατικές υπηρεσίες τις οποίες ελέγχουν διορίζοντας τις ηγεσίες με βάση το ποιοι έχουν την εξουσία...και όχι την αξιοκρατία. Οπότε, οι επικοινωνιολόγοι της εξουσίας ,ενημερώνονται για την επιτυχία που έρχεται και λένε εδώ είμαστε! Κατεβάστε και τους αστυνομικούς στην Ομόνοια και πέριξ αυτής και μαζέψετε ότι σε αλλοδαπό στοιχείο κινείται. Και με δεδομένο ότι εκεί κινείται στοιχείο από τις χώρες του δράστη του θλιβερού γεγονότος ...(πού είχαν φροντήσει να ενημερώσουν από πριν ποιός είναι την εξουσία)  και όχι ότι παράνομο και αλλοδαπό κινείται σε όλη την χώρα και σε δεκάδες συνοικίες των δήμων της Αττικής, να κάνουμε αίσθηση στην κοινή γνώμη. Βγαίνουν και οι άλλοι ...κραυγολόγοι  , το τέρας, το κτήνος κλπ . Τα χώνουν και στο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ που έχουν άλλη κουλτούρα για τους ξένους και όχι για τους εγκληματίες. Γιατί δεν πιστεύουμε οτι υπάρχει κόμμα που θέλει προστασία εγκληματικών στοιχείων σε μια πιο ρεαλιστική πολιτική για τους ξένους στην Ελλάδα. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα ... Μια από τα ίδια! Επικοινωνιακή τακτική, θέαμα στο λαό ... Μερικά γκέτο για ότι μάζεψαν και δεν ξέρουμε πότε και αν θα το προωθήσουν στην χώρα προέλευσης ή θα το αμολύσουν και πάλι για την επόμενη πρωθυπουργική "σκούπα"
Και κανείς δεν μας είπε από αυτούς ,ποιος τους έφερε όλους αυτούς στην χώρα . Ποιος άνοιξε τα σύνορα και πέρασε πριν  δυο δεκαετίες η μισή Αλβανία στην χώρα. Και ποιοι τους δίνανε και τους δίνουν δουλειά ..."μαύρη" φθηνή και αδήλωτη...γιατί και αυτοί "μαύρα" και μιζαδόρικα τα πιάνουν τα λεφτά. Και έχουν τις βίλες και τα εξοχικά με τους κηπουρούς. Θυμηθείτε τους Πακιστανούς του Μαγκίνα με την Καντίνα !
Μην κοροϊδευόμαστε. Και φτιαχνόμαστε. Και αυτοί που αναθεματίζουν ...και τον ξενοδόχο της Πάρου που του παρείχε δουλειά, ξέρουν οι Πακιστανοί, οι Αλβανοί  κλπ που τους καθάριζαν το σπίτι , που τους έκτισαν το εξοχικό ...κλπ με μαύρο χρήμα, αν ήταν εγκληματίες !
Και δεν μας φταίει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ , ούτε το ΚΚΕ , ούτε οι αλληλέγγυοι .Και ούτε θα καθαρίσουμε με τους ξένους με τις γραφικότητες της Χρυσής Αυγής.
Πρέπει πρώτα να αποκτήσουμε κράτος που θα δουλεύει με σύστημα ! Που δεν θα είναι πολιτικό και κομματικό εξάρτημα για να κάνουν επικοινωνιακή πολιτική οι εκάστοτε της εξουσίας. Που θα δημιουργήσει καθημερινές ζώνες ελέγχου. Που θα σαρώσει όλη την χώρα για τους παράνομα απασχολούμενους. Διαφορετικά ούτε σε διακόσια χρόνια δεν λύνεται το πρόβλημα. Και δεν θα μπει τάξη, ποιοι μπαίνουν, ποιοι βγαίνουν στην χώρα. Γιατί αν υπήρχε τέτοιο σύστημα ήταν πιο εύκολο να ελεγχθεί και η παράνομη εισροή από τους δουλέμπορους κλπ . Καμία χώρα δεν  έλυσε τέτοια ζητήματα στο 100% Αλλά μπορεί και τα ελέγχει και περιορίζει τις συνέπειες. Εμείς κραυγάζοντας  ή χειροκροτώντας πολιτικάντικα μέσα ευκαιριακών  επιδείξεων ή αποτροπιαστικών γεγονότων θα είμαστε για πάντα άξιοι της τύχης μας ...
 http://papatzides.blogspot.gr/2012/08/o_6.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου