Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ....Νέο φάουλ από την (Ελληνίδα) Ν. Μούσχουρη!


Την τελευταία φορά είχε δηλώσει πως «οι Ελληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει κανείς να εξοφλεί τα χρέη του», ενώ παράλληλα είχε πει ότι συμφωνεί «με τη στάση της Ανγκελα Μέρκελ». Τώρα η «Ευρωπαία Ελληνίδα», όπως χαρακτήρισε παλιότερα η ίδια τον εαυτό της, Νάνα Μούσχουρη έσπευσε να ζητήσει την κατανόηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας. Ωστόσο, σκεπτόμενος κάποιος το σπουδαίο καλλιτεχνικό παρελθόν της διάσημης τραγουδίστριας, μόνο να προβληματίζεται μπορεί για τον τρόπο που χειρίζεται σήμερα τη φήμη της.
Η διεθνούς φήμης καλλιτέχνις συναντήθηκε με τον Γερμανό πολιτικό στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της Ημέρας Ανοικτών Θυρών, κατά την οποία χιλιάδες πολίτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας τους. Εκεί, η Νάνα Μούσχουρη, σύμφωνα με την «Bild», είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Σόιμπλε «για την Ευρώπη και την Ελλάδα».
«Είμαστε μια περήφανη χώρα. Και ποιος δεν κάνει λάθη; Η Ελλάδα έχει ήδη ξεπεράσει πολλά προβλήματα... Εάν δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε, τότε δεν μπορούμε να ελπίζουμε» δήλωσε... αλά ΓΑΠ η κυρία Μούσχουρη, για να της κόψει αμέσως τον βήχα ο Γερμανός πολιτικός. «Δεν πρέπει να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε, αλλά, στο μεταξύ, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε» της είπε χαρακτηριστικά ο Σόιμπλε.
Αξίζει πάντως να θυμάται κανείς ότι στις 13 Δεκεμβρίου του 2011, μία ημέρα σημαδιακή για τον Ελληνισμό, αφού 68 χρόνια πριν, στις 14 Δεκεμβρίου του 1943, οι ναζί επιχειρούσαν να σβήσουν από τον χάρτη τα Καλάβρυτα (δολοφονώντας όλους τους άνδρες πάνω από 14 ετών) η Νάνα Μούσχουρη πραγματοποίησε το μεγαλύτερο φάλτσο της πολύχρονης καριέρας της.
«Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική  “Die Welt”, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τη Γερμανία, τα έβαλε με τη χώρα που τη δόξασε, φτάνοντας στο σημείο να υπερασπιστεί ακόμη και το προκλητικό και ντροπιαστικό για την Ελλάδα εξώφυλλο του “Focus” με τη φωτογραφία της Αφροδίτης της Μήλου σε άσεμνη χειρονομία» έγραφε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου η «δημοκρατία», που είχε πρωτοσέλιδο τίτλο «Ντροπή, Νάνα!». Στην εν λόγω συνέντευξη η γνωστή τραγουδίστρια δήλωνε, μεταξύ άλλων, ότι δεν κατανοεί τις αντιγερμανικές κραυγές στην Ελλάδα - την παλιά της πατρίδα, όπως τη χαρακτήρισε.

dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου