Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ... ΚΟΡΗ ΤΟΥ!


viron-kores

Σε διαγραφή του Βύρωνα Πολύδωρα αναμένεται να προχωρήσει ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τον σάλο που προκάλεσε ο διορισμός στο γραφείο του της κόρης του Μαργαρίτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έχει γίνει έξαλλος και ήδη συζητά με τους στενούς του συνεργάτες το ενδεχόμενο διαγραφής του από το κόμμα.
Ο ίδιος, πάντως, μιλά για σχεδιασμένη ενέργεια που σκοπό έχει να πλήξει το πολιτικό του κύρος, ενώ υποστήριξε πως δεν έκανε τίποτα παράνομο και ότι ενώ κανονικά δικαιούται να έχει έξι μετακλητούς υπαλλήλους, εκείνος δεν έχει στη διάθεση του κανέναν άλλον πέρα από τη θυγατέρα του.
«Την είχα από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ως αντιπρόεδρος της Βουλής και τώρα την πήρα μετακλητή και ως πρόεδρος της Βουλής. Μπορούσα να πάρω έξι. Δεν πήρα κανέναν παρά μόνο την κόρη μου η οποία με βοηθάει 20 ώρες την ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Πολύδωρας εξελέγη πρόεδρος της Βουλής για μία ημέρα, μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων της 6ης Μαΐου και 17ης Ιουνίου.
Μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, η Βουλή συνεκλήθη κανονικά και εξέλεξε πρόεδρο. Την επομένη η Βουλή διαλύθηκε εκ νέου, καθώς προκηρύχθηκαν νέες εκλογές.
 http://www.triklopodia.com/2012/08/blog-post_8957.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου