Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Λούφα και αποτροπή

Μην ανησυχείτε για τα ελληνοτουρκικά. Ο Τσίπρας είναι σκυλί του πολέμου, κομάντο, μασάει σίδερα και φτύνει ατσάλι
Κάποιοι Τούρκοι σίγουρα ξέρουν ελληνικά. Και σίγουρα έχουν διαβάσει τη συνέντευξη Τσίπρα στο περιοδικό «Schooligans» (Απρίλιος 2008), όπου ο χαρισματικός πρωθυπουργός εξέφραζε με τον εναργέστερο δυνατό τρόπο την πολεμική αρετή του ιδίου και του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί χακί απόσπασμα της συνέντευξης:...

«Ερώτηση: Συμφωνείς με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας;
Απάντηση: Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί.
Ερ.: Και μέχρι να γίνει αυτό;
Απ.: Μέχρι να γίνει, είμαι υπέρ της ισόχρονης κοινωνικής θητείας. Αντί να πηγαίνεις στρατό, να μπορείς να προσφέρεις κοινωνικές υπηρεσίες.
Ερ.: Εσύ, όταν πήγες στρατό, είχες βάλει βύσμα;
Απ.: Ναι, είχα βάλει. Είχα έναν γνωστό, πασόκο εκείνη την εποχή, τον οποίο τον πήρα τηλέφωνο για να κάνει κάτι και αυτός τα 'κανε χειρότερα. Καλύτερα ήμουν πριν το βύσμα!
Ερ.: Κακοπέρασες;
Απ.: Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ’ έπιανες από τη μύτη θα έσκαγα. Στο τέλος, όμως, στάθηκα τυχερός. Είχα βρει έναν νόμο που είχε βγάλει τότε ο Τσοχατζόπουλος, που έλεγε ότι αν είσαι στον στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Κατέβηκα, λοιπόν, στις εκλογές - ήμουν ο πρώτος οπλίτης στην ιστορία του ελληνικού στρατού που είχε γίνει υποψήφιος βουλευτής. Οταν επανήλθα στον στρατό, είχε μειωθεί η θητεία από 15μηνο σε 12μηνο. Κι έτσι εκεί που χρώσταγα έξι μήνες για ν’ απολυθώ, χρώσταγα ξαφνικά τρεις! Aσε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής κι από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δε μου βαράγανε!
Ερ.: Φοβερό!
Απ.: Ετσι είναι στον στρατό, μωρέ…»
Ηθικό δίδαγμα από τα παραπάνω: Αποδεικνύεται η ύπαρξη Θεού της Ελλάδος. Με Τσίπρα πρωθυπουργό κι ακόμα το Παγκράτι (και όχι μόνο) είναι ελληνικό!
Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου