Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Οι Ιταλοί πρώτα! 50.000 πατριώτες παρευρέθησαν στην ομιλία του υποψήφιου κατά του εξισλαμισμού της χώρας Matteo Salvini

 

Οι εκλογές της Ιταλίας είναι σε μια εβδομάδα και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στη χώρα πραγματοποιούνται με πλήρη ταχύτητα. Ο ηγέτης του δεξιού κόμματος Λέγκα του Βορρά της Ιταλίας, Matteo Salvini, διοργάνωσε προχθές μια επιτυχημένη ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στο Μιλάνο...
Τουλάχιστον 50.000 Ιταλοί ήταν παρόντες στην Piazza del Duomo του Μιλάνου (Πλατεία Καθεδρικού Ναού), όπως δήλωσε ο Σαλβίνι στο Facebook. Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ήρθαν να τον υποστηρίξουν και τους χιλιάδες που παρακολουθούσαν την ομιλία του μέσω live stream.

 
Η Λέγκα του Βορρά, το κόμμα του Salvini έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές. Μαζί με τη Forza Italia του Μπερλουσκόνι, το κόμμα σχημάτισε ένα δεξιό μπλοκ για να κρατήσει την πλειοψηφία από τους αριστερούς.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα κόμματα έχουν τουλάχιστον το 37% του εκλογικού σώματος και διαφέρουν μόνο μεταξύ δύο έως τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων στο πλαίσιο της συμμαχίας τους.Αν το κόμμα του Σαλβίνι και το μπλοκ του Μπερλουσκόνι κερδίσουν τις εκλογές, το μεγαλύτερο κόμμα της δεξιάς συμμαχίας μπορεί να επιλέξει τον πρωθυπουργό.
Οι εκλογές είναι την επόμενη εβδομάδα, την Κυριακή, στις 4 Μαρτίου.

Επιμέλεια Δημοσθένης Το Φανάρι /πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου