Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Η ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων από τα 10,8 εκατ. πληθυσμού σήμερα, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο είναι 806,000, οι μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα 1,600,000, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, κλπ 1,300,000 και οι συνταξιούχοι γήρατος, θανάτου, αναπηρίας κλπ. 2,600,000 (+150 χιλ. εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης). Το ποσοστό δηλαδή του πληθυσμού που παίρνει έστω και ελάχιστη μηνιαία πληρωμή είναι περίπου 50% σε μια συρρίκνωση και ταυτόχρονα γήρανση του πληθυσμού, ενώ επί της ουσίας περίπου το 30% παράγει για να θρέψει μια χώρα των 11 εκατομμυρίων πολιτών. Άρα το ποσοστό της ανεργίας πόσο είναι ;
Επίσης, σύμφωνα με στοιχεία περισσότεροι από ένας στους τρεις κατοίκους της Ελλάδας ζουν σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα το 2016 βρίσκονταν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 35,6% του πληθυσμού (3,8 εκατ. άνθρωποι).Σύμφωνα με τη Eurostat, ένας άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού όταν αντιμετωπίζει μία ή περισσότερες από τις παρακάτω προβληματικές καταστάσεις: Είτε θεωρείται φτωχός (δηλαδή έχει εισοδήματα μικρότερα του 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος), είτε ζει σε κατάσταση ένδειας (δηλαδή στερείται βασικά καταναλωτικά αγαθά, ή αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις), είτε ζει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας (δηλαδή σε οικογένεια που κανένα μέλος της δεν έχει «κανονική δουλειά»).Από την άλλη γεμίζουν την Ελλάδα με μετανάστες, παρανόμους και μη, οι οποίοι τυγχάνουν μηνιαίου μισθού, τζάμπας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τους δίνουν τα σπίτια των Ελλήνων, την ίδια ώρα που τα παραπάνω στοιχεία μιλούν μόνα τους… και επιπλέον οι συνεννοημένοι γνωστοί πια σε όλους προδότες αλλάζουν την παιδεία των Ελλήνων σε παιδεία κάποιων άλλων λαών, προφανώς των μεταναστών· κλασικότατο παράδειγμα τα βιβλία θρησκευτικών του Δημοτικού, όπου υμνείται ο αλλάχ. Δεν τελειώνει εδώ η καφρίλα, αλλά συνεχίζεται με νόμους και διατάγματα για γάμους από τα 10 έτη, και με άλλα ρατσιστικά για τους Έλληνες, ενώ γη και ύδωρ χαρίζεται σε άλλους με πρόσχημα την στημένη χρεοκοπία που μας φόρτωσαν.Με άλλα λόγια αν δεν το καταλάβατε ακόμα, αλλάζουν τον πληθυσμό της Ελλάδος και γρήγορα και βίαια. Αυτοί που κυβερνούν και ποιμένουν τους Έλληνες δεν θέλουν πια Έλληνες να ζουν στην Ελλάδα, αλλά ξένους. Κι όσοι ζουν εδώ θα έχουν για ιδανικά τους αυτά της πανθρησκείας της νέας απάνθρωπης τάξης ανωμαλίας, που με ιδιαίτερο ζήλο υπερασπίζει η Εκκλησία της Ελλάδος και με τα έργα της και με τη σιωπή της.Φεύγουν για εργασία στο εξωτερικό τα παιδιά μας, από το 2010 οι γεννήσεις είναι λιγότερες από τους θανάτους στην Ελλάδα.
Αφαιρούν την Ανθρωπιά από τους Έλληνες και εν τέλει μας εξοντώνουν με το πιο ύπουλο σχέδιο που γέννησαν τα πιο άρρωστα μυαλά του πλανήτη. Τελείται μια ανείπωτη γενοκτονία Ελλήνων με την γραβάτα και χωρίς να πέσει μία σφαίρα.
Αυτό θέλετε Έλληνες; Αν όχι, γιατί δεν αντιδράτε; Όσοι καλοί ιερείς απέμειναν αυτό θέλετε; Αν όχι, γιατί δεν μιλάτε;
NASAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου