Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΠΑΤΡΑ: Κατσάδιασαν παπά… γιατί έπαιζε τζόκερ! μήπως του στείλει χρήμα ο θεός!!!

ΠΑΤΡΑ: Κατσάδιασαν παπά… γιατί έπαιζε τζόκερ!  μήπως του στείλει χρήμα  ο θεός!!!
Τον περίμεναν για να τον «τσακώσουν»... επ' αυτοφώρω!
Απίστευτος καυγάς σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ των Ζαρουχλείκων, πριν από μία εβδομάδα. Και αυτό γιατί οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου που σίγουρα... «έγραψε» ιστορία, δεν ήταν όποιοι κι όποιοι, αλλά... ένας παπάς και δύο ενορίτισσές του! Οι οποίες στην κυριολεξία ...εισέβαλαν μέσα στο πρακτορείο και αφήνοντας άπαντες άφωνους άρχισαν να κατσαδιάζουν τον ιερέα για τον εθισμό του στον τζόγο! Και επιπλέον, να τον κατηγορούν ευθέως ότι αντί να χρησιμοποιεί τα χρήματα των πιστών σε αγαθοεργίες εκείνος συμπληρώνει τζόκερ και λόττο.
Το περιστατικό συνέβη απόγευμα Πέμπτης και ενώ ο ιερέας συμπλήρωνε δελτία τζόκερ καθισμένος ανάμεσα σε άλλους παίκτες, μια και το πρακτορείο ήταν γεμάτο πελάτες. Φαίνεται ότι οι δύο γυναίκες, γύρω στα 60 κι οι δύο, που παρέπεμπαν σε κυρίες της εκκλησίας, τον είχαν παρακολουθήσει! Και μόλις τον εντόπισαν να μπαίνει στο πρακτορείο, περίμεναν για να δουν τι θα κάνει και στη συνέχεια αποφάσισαν να μπουκάρουν σε μια προσπάθεια να τον ξεμπροστιάσουν ενώπιον όλων.
Οι γυναίκες τον πλησίασαν εξαγριωμένες και μάλιστα η μία τον βούτηξε από τα ράσα και τον σήκωσε πάνω, φωνάζοντάς του: «Δεν ντρέπεσαι ρε παπά; Μας κοροϊδεύεις όλους στην ενορία;» και άλλα πολλά που είχαν κάνει τους παριστάμενους να παρακολουθούν με κομμένη ανάσα. Ο ιερέας επιχειρούσε να δικαιολογηθεί έχοντας παράλληλα σκύψει το κεφάλι από ντροπή. Μόνο στην κατηγορία ότι... ξοδεύει τα χρήματα των πιστών στον τζόγο αντέδρασε έντονα, αρνούμενος την κατηγορία και λέγοντας ότι ποτέ δεν θα τολμούσε κάτι τέτοιο και ότι σπαταλά μόνο τα χρήματά του μισθού του.
Οι ενορίτισσες του... έστησαν καρτέρι!Το πρακτορείο δεν βρίσκεται κοντά στον Ιερό Ναό όπου λειτουργεί εκείνος, αλλά σε μεγάλη απόσταση από την ενορία, όμως πολύ κοντά στο σπίτι του στην περιοχή των Ζαρουχλείκων. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από τις δύο γυναίκες, είχαν αρχίσει να υποψιάζονται ότι ...εξαφανίζεται αδικαιολογήτως από την εκκλησία της περιοχής τους και ότι ενέργειες για τους φτωχούς που είχαν ξεκινήσει όλοι μαζί οι ενορίτες είχαν μείνει στη μέση λόγω των συχνών απουσιών του ιερέα. Οι γυναίκες ήξεραν πού μένει και πήγαν στο σπίτι του. Τον είδαν όμως να περπατά προσπερνώντας το σπίτι και τον ακολούθησαν μέχρι που μπήκε στο πρακτορείο!
πηγή τοπικό dete
ΣΤΑΣΙΣ ΠΡΩΤΗ Ἀπὸ Ψαλμὸν 118 Ἦχος πλ. β'Ἱερεύς: Εὐλογητὸς ὁ Θεὸς ἡμῶν, πάντοτε, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων.
πρόβατα ε..... Λαός: Ἀμήν.
Ἄμωμοι ἐν ὁδῷ, ἀλληλούϊα.
Εὐλογητὸς εἶ, Κύριε, δίδαξόν με τὰ δικαιώματά σου. Ἀλληλούϊα.
Ἐπεπόθησεν ἡ ψυχή μου τοῦ ἐπιθυμῆσαι τὰ κρίματά σου ἐν παντὶ καιρῷ. Ἀλληλούϊα.
Ἐνύσταξεν ἡ ψυχὴ μου ἀπὸ ἀκηδίας, βεβαίωσόν με ἐν τοῖς λόγοις σου. Ἀλληλούϊα.
Κλῖνον τὴν καρδίαν μου εἰς τὰ μαρτύριά σου, καὶ μὴ εἰς πλεονεξίαν. Ἀλληλούϊα.
Ἀθυμία κατέσχε με ἀπὸ ἁμαρτωλῶν, τῶν ἐγκαταλιμπανόντων τὸν νόμον σου. Ἀλληλούϊα.
Μέτοχος ἐγώ εἰμι πάντων τῶν φοβουμένων σε, καὶ τῶν φυλασσόντων τὰς ἐντολάς σου. Ἀλληλούϊα.
Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι, καὶ νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἷς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν. Ἀλληλούϊα.
Ἱερεύς: Ἐλέησον ἡμᾶς ὁ Θεὸς κατὰ τὸ μέγα ἔλεός σου,(ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!) δεόμεθά σου, ἐπάκουσον καὶ ἐλέησον.(ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΎΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ! )
Ἐτι δεόμεθα ὑπὲρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς τοῦ κεκοιμημένου δούλου (τῆς κεκοιμημένης δούληςΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ!!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΧΑΖΗ ΕΥΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΒΑΓΕ ΤΟ ΜΗΛΟ, ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΆΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΔΛΔ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ!) τοῦ Θεοῦ (Ν), καὶ ὑπὲρ τοῦ συγχωρηθῆναι αὐτῷ (αὐτῇ) πᾶν πλημμέλημα ἑκούσιόν τε καὶ ἀκούσιον.
Ὅπως Κύριος ὁ Θεός, τάξῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ (αὐτῆς) ἔνθα οἱ δίκαιοι ἀναπαύονται, τὰ ἐλέη τοῦ Θεοῦ, τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν, καὶ ἄφεσιν τῶν αὐτοῦ (αὐτῆς) ἁμαρτιῶν, παρὰ Χριστῷ τῷ ἀθανάτῳ Βασιλεῖ καὶ Θεῷ ἡμῶν αἰτησώμεθα.
Ἱερεύς: Τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν.
Λαός: Κύριε, ἐλέησον.
 ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΒΩΜΟΛΟΧΊΕΣ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!
 http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/11/papas-epaize-tzoker.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου