Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Απύθμενο θράσος χιλίων πιθήκων

.Υπάρχει άραγε λογικός πολίτης σ’ αυτή εδώ τη χώρα που να μην πιστεύει ότι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το κακό που μας βρήκε είναι οι δύο άλλοτε «μεγάλοι», δηλ. το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Ακόμα και όσοι παραμένουν (για λόγους προσωπικού συμφέροντος και μόνο) στα δύο αυτά κόμματα-εγκληματικές οργανώσεις, κατά βάθος μέσα τους γνωρίζουν αυτή την πραγματικότητα.

Διότι η ψευτοδημοκρατία της Μεταπολίτευσης παρέλαβε το 1974 μια Ελλάδα σε διαρκή... άνοδο και σταθερότητα και την παραδίδει σήμερα τελείως διαλυμένη και τραυματισμένη...
Κι όμως... Παρ’ όλα αυτά, το θράσος τους είναι απύθμενο και απερίγραπτο! Όμοιο με εκείνο χιλίων πιθήκων. Να λοιπόν τι μαθαίνουμε από την ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών σχετικά με ορισμένους πολιτικάντηδες, από εκείνους τους ενόχους που μας έφεραν σε κατάσταση απόγνωσης...Η πρώτη είδηση αφορά τον θρασύτατο και κατηγορούμενο για απίστευτα πλιάτσικα κατά του κράτους, πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου. Κατά την ειδησεογραφία, ο Παπαντωνίου σπεύδει τώρα για τη Λατινική Αμερική! Γιατί άραγε; Μήπως για να το «σκάσει» και να γλιτώσει τη βαριά τιμωρία που τον περιμένει λόγω των εγκλημάτων του κατά του έθνους και του λαού μας; Ποια η διαφορά του από τους εγκληματίες Ναζί, που μετά το πέρας του Β΄ παγκοσμίου πολέμου έβρισκαν καταφύγιο και σωτηρία στις χώρες της Νότιας Αμερικής; Ντροπή και αίσχος για τον «πράσινο δημοκράτη» Παπαντωνίου... Επίσης, ανακοινώθηκε ότι τελικά ο Χρήστος Παπουτσής θα αναλάβει την παχυλόμισθη θέση του στην Παγκόσμια Τράπεζα και μάλιστα ανήμερα της... 17ης Νοεμβρίου!!! Την ώρα που οι Έλληνες λιμοκτονούν, αυτός θα λαμβάνει «ειδικό» μισθό της τάξης των 12.500 ευρώ μηνιαίως. Ο διορισμός του Παπουτσή σ’ αυτό το πόστο έγινε κατόπιν επιμονής του Ευάγγελου Βουβουζέλου, προκειμένου ο Παπουτσής (που ήθελε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το 2012) να μην δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Μπένι Χιλ της «δημοκρατίας» μας! Τα βλέπουν αυτά οι ανόητοι σαμαρικοί;... Τέλος, άλλη μια είδηση που σοκάρει, διπλή μάλιστα. Οι γιοι του γνωστού Νεοδημοκράτη Δημήτρη Σιούφα βρίσκονται πίσω από εισπρακτική εταιρεία, από αυτές που βασανίζουν τον ελληνικό λαό, ζητώντας απαιτητικά (πολλές φορές και με απειλές μάλιστα!) τις δόσεις των τραπεζικών δανείων!... Αλλά και ο γνωστός συνδικαλιστής του «σοσιαλ-η-στρικού» ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Πρωτόπαπας είναι πίσω από εταιρεία που εκμεταλλεύεται τους πλειστηριασμούς των σπιτιών των Ελλήνων! Απίστευτα; Ναι, αλλά πέρα για πέρα αληθινά... Κατέστρεψαν τον ελληνικό λαό, έφαγαν-ήπιαν απομυζώντας σε βάρος του τόπου και τώρα... μας στέλνουν και τον «λογαριασμό»!
Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου