Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

sok...Χαικάλης: Ο Βενιζέλος διέγραψε 1 δις Ευρώ χρέη σε γερμανικές εταιρείες!

xaikalisΚαταιγιστικός ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παύλος Χαικάλης στην εκπομπή «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» του «Ε» tv. Ο δημοφιλής ηθοποιός και βουλευτής με το κόμμα του Π. Καμμένου μεταξύ άλλων ανέφερε: Τα δάνεια που παίρνει η χώρα δεν πάνε στην οικονομία καταγγέλλοντας ότι ο Ε. Βενιζέλος διέγραψε 1 δις Ευρώ χρέη σε γερμανικές εταιρείες!
Επίσης υπογράμμισε:  «Η Ελλάδα σώζει το Ευρώ και όχι το ανάποδο και εξήγησε γιατί είχε την πρόταση για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας υπό τον Κ. Καραμανλή, αφού αυτός θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του εθνάρχη. 
Αυτά όλα όμως δεν μπορούν να ισχύσουν όσο ο Κ.Καραμανλής θα χειροκροτεί και με την στάση του θα επικροτεί πράξεις της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου»Στην εκπομπή επίσης υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο που λειτουργεί το ΙΚΑ, για τις ατελείωτες ουρές στα ΚΕΠΑ, αλλά και τις φοβερές καθυστερήσεις στην επιμέτρηση και αναγνώριση των συνταξιοδοτικών χρόνων και στην τελική καταβολή συντάξεων . Επίσης ανεδείχθη το σκάνδαλο που συντελείται στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και στις βαριές κυβερνητικές ευθύνες για το θέμα αυτό, εξαιτίας των οποίων δεν λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες και βαριές βιομηχανίες της χώρας. Στην συζήτηση πήραν μέρος οι τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Στ. Γκίκας και ο συνδικαλιστής  Β. Τσιμπίδης.ο οποίος και κατήγγειλε ότι για 54 ολόκληρους μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού και των εκάστοτε Υπουργών Άμυνας!
Τέλος συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη....

του διευθυντή της εφημερίδας «ΤΟ ΧΩΝΙ», ο οποίος με έγγραφα που παρουσίασε, το πανελλήνιο έμεινε άφωνο στην είδηση ότι ο Γ. Στουρνάρας ζητά ακόμη και από νεκρό να πληρώσει φόρους!
Να σημειώσουμε ότι η εκπομπή «Με ανοιχτά Αυτιά» με τον Ν. Νικολόπουλος και την Ξ. Γώγου, από αύριο (Τρίτη 21/10) θα ξεκινά στις 06.45 και θα παραδίδει την «σκυτάλη» στις 12.00 στην Φ. Μαυραγάνη και την εκπομπή «face to face».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου