Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Κάνε τον Η/Υ σου να δουλεύει σαν καινούργιος


Νευριάζεις κάθε φορά που κολλάει ο υπολογιστής σου;
Θέλεις να τον πετάξεις στα σκουπίδια και να αγοράσεις καινουργιο αλλά σκέφτεστε τα χρήματα;  Νομίζεις ότι χρειάζεσαι επειγόντως επίσκεψη στον τεχνικό; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για τη συντήρηση του υπολογιστή σου και ίσως γλιτώσεις μερικά έξοδα.
1) Καθαρισμός από σκόνες
Η σκόνη που μαζεύεται στο εσωτερικό του κουτιού αποτελεί ένα σοβαρό λόγο να υπολειτουργεί το pc μας. Έτσι, επιβάλλεται μια φορά το εξάμηνο / χρόνο να φροντίζουμε να καθαρίζουμε το εσωτερικό του pc μας ώστε να το βοηθάμε να ανασαίνει. - Πρώτα αποσυνδέστε το pc από την τροφοδοσία ρεύματος και ανοίξτε το κουτί.
- Απομακρύνετε προσεκτικά το μεγάλο όγκο σκόνης χρησιμοποιώντας κάποιο προϊόν με πεπιεσμένο αέρα (κάτι σαν σπρέι αέρα) που θα βρείτε σε καταστήματα με Η/Υ. Ειδάλλως χρησιμοποιήστε κομπρεσέρ αέρα ή ηλεκτρική σκούπα. - Αφού απομακρύνετε τον μεγάλο όγκο σκόνης χρησιμοποιήστε κάποιο πινέλο για να "ξεκολλήσετε" κομμάτια σκόνης από δύσκολα σημεία όπως επεξεργαστής, ανεμιστηράκια κλπ. - Φροντίστε να καθαρίσετε όσο το δυνατόν καλύτερα την ψήκτρα του επεξεργαστή. Χωρίς απότομες κινήσεις και βιαστικά.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/epidiorthosi-upologisti.html#ixzz2NMODwRcI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου