Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Νέα απόφαση για τις μάσκες: Πού είναι υποχρεωτικές & από που θα τις αγοράσετε οικονομικά

Μετά την εκτίναξη των κρουσμάτων COVID-19 στην χώρα μας, η κυβέρνηση έλαβε νέα απόφαση για την εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, χώρους γραφείων (δημοσίων υπηρεσιών ή ιδιωτικών επιχειρήσεων) και άλλους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους συνάθροισης κοινού έως την 31η Αυγούστου, προς περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοιου.
Όπως σημειώνουν οι ειδικοί, ο μόνος τρόπος να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου είναι η πιστή τήρηση των μέτρων προφύλαξης από όλους, με κύριο την χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Το κόστος δεν είναι πλέον δικαιολογία  – Μάσκες ακόμη και με 0,48€ το τεμάχιο

Το carantina.gr διαθέτει μάσκες υψηλής προστασίας με 0,48€ το τεμάχιο
Μπορεί στα φαρμακεία και στα υπόλοιπα φυσικά σημεία πώλησης η μέση τιμή για κάθε μάσκα να παραμένει «πεισματικά» κοντά στο 1€ ανά τεμάχιο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στο διαδίκτυο όπου κανείς μπορεί να βρει πιστοποιημένες προστατευτικές μάσκες ακόμη και με 0,48€ το τεμάχιο!
Όποιος αγοράσει από το διαδίκτυο κερδίζει ουσιαστικά στην μια μάσκα άλλη μια μάσκα δώρο, κάτι που για μια τετραμελή οικογένεια που επιθυμεί να λαμβάνει συνεχώς μέτρα προστασίας, μεταφράζεται σε όφελος ακόμη και 120€ το μήνα!

Που θα βρείτε πιστοποιημένες μάσκες σε χαμηλή τιμή

Το arouraios.gr έψαξε ανάμεσα σε δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα και η προσφορά που ξεχωρίζει είναι αυτή του ηλεκτρονικού καταστήματος carantina.gr
Το συγκεκριμένο eshop, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, διαθέτει μάσκες υψηλής προστασίας (τριπλής επίστρωσης / 3ply), με μόλις 0,48€ ανα τεμάχιο!
Μπορείτε να δείτε τις μάσκες και να κάνετε την παραγγελία σας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου