Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ιταλία: Βίντεο κατέγραψε κύμα να διαλύει εστιατόριο στη Γένοβα

Ιταλία: Βίντεο κατέγραψΗ καιρική βόμβα που πλήττει την Ιταλία τις τελευταίες ημέρες έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 20 ανθρώπους και έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, οικισμούς και στο οδικό δίκτυο της χώραςε κύμα να διαλύει εστιατόριο στη Γένοβα


Η καιρική βόμβα που πλήττει την Ιταλία τις τελευταίες ημέρες έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 20 ανθρώπους και έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, οικισμούς και στο οδικό δίκτυο της χώρας

Η Coldiretti, η συνομοσπονδία των ιταλικών αγροτικών συνεταιρισμών, εκτιμά σε μια ανακοίνωσή της ότι οι άνεμοι κατέστρεψαν περίπου 14 εκατομμύρια δέντρα, τα περισσότερα στη βόρεια Ιταλία.
Πολλές πλατείες και δρόμοι της Βενετίας βρίσκονται ακόμη κάτω από τα νερά, στη χειρότερη πλημμύρα που έχει βιώσει η πόλη εΗ καιρική βόμβα που πλήττει την Ιταλία τις τελευταίες ημέρες έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 20 ανθρώπους και έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, οικισμούς και στο οδικό δίκτυο της χώραςδώ και μια δεκαετία.
Ο κυβερνήτης του Βένετο, Λούκα Τσάια, είπε ότι οι καταστροφές αγγίζουν τουλάχιστον το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.
Βίντεο από κάμερες ασφαλείας κατέγραψε ένα κύμα να διαλύει ένα εστιατόριο στη Γένοβα  παρασύροντας  υλικά και εργαζόμενους, τραυματίζοντας ελαφρά την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:25
Στο μεταξύ, δέκα άνθρωποι, εκ των οποίων μια 9μελής οικογένεια, έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή του Παλέρμο στη Σικελία από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από την υπερχείλιση των ποταμών, ανακοίνωσε σήμερα η πυροσβεστική υπηρεσία.
Τα πτώματα των εννέα μελών της ίδιας οικογένειας, ανάμεσά τους παιδιά ηλικίας ενός έτους, 3 και 15 ετών, περισυνελέγησαν από το σπίτι τους στη Καστελντάτσια, στις όχθες ενός μικρού ποταμού, ενώ ένας άνδρας έχασε τη ζωή του την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Επίσης αγνοείται η τύχη δύο ακόμη ανθρώπων στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου