Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Νεκρός ο Έλληνας ομογενής μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς σε χωριό της Αλβανίας

Τα αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο Κωνσταντίνος Κατσιφάς, ο ομογενής που σήκωσε την ελληνική σημαία σε χωριό της Αλβανίας, την κατέβασε η αστυνομία και άνοιξε πυρ  έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

Ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, την σημαία κατέβασε λίγο αργότεραη αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.



Το Βουλιαράτι (αλβανικά: Bularat) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Άνω Δρόπολης στη Βόρειο Ήπειρο, στη νότια Αλβανία. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 350 μέτρων, απέχει 6 χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και υπάγεται στο νομό Αργυροκάστρου.

Τα μέσα δημοσίευσαν και τη φωτογραφία του Έλληνα ομογενή.



Σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων στο http://Himara.gr , στις 10πμ 35χρονος Βορειοηπειρώτης από τους Βουλιαράτες πυροβόλησε στον αέρα ενώπιον αστυνομικών προσπαθώντας να τους εμποδίσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία που βρισκόταν σε περίοπτη θέση

Σε Social Media, που λέγεται ότι είναι από τον Κωνσταντίνο, έγραψε "Έλληνας ή ετοιμοθάνατος" καλώντας τη Νότια-Αλβανία να ενταχθεί στην Ελλάδα.



ΠΗΓΗ: https://greek1.blogspot.com/2018/10/blog-post_66.html#ixzz5VFALQdWC
®1Greek Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου