Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, μετά τον θάνατο του ληστή – Σοκάρει το video ντοκουμέντο

- Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21.09.2018), στην Ομόνοια - Ο επίδοξος ληστής εγκλωβίστηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο και προσπάθησε να διαφύγει μέσα από την βιτρίνα - Στο αποκαλυπτικό βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, διακρίνονται δύο άτομα να κλωτσούν τον άνδρα, ο οποίος έχει τραυματιστεί από τα σπασμένα τζάμια
Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια, προχώρησε η Αστυνομία, μετά τον θάνατο του ληστή.
Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία και είναι σε εξέλιξη έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου του, μετά το αποκαλυπτικό βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας.
Μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης, είναι πιθανό και το ενδεχόμενο αλλαγής του κατηγορητηρίου.

Το αποκαλυπτικό βίντεο

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21.09.2018) στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια. Ένας τοξικομανής επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείου στην στην οδό Γλάδστωνος. Ωστόσο, δεν υπολόγισε την αυτόματη πόρτα ασφαλείας, η οποία έκλεισε από πίσω του.
Ο ληστής που έχει εγκλωβιστεί στο κοσμηματοπωλείο επιχειρεί να σπάσει την πόρτα με έναν πυροσβεστήρα. Δεν τα καταφέρνει και στη συνέχεια σπάει τη βιτρίνα και προσπαθεί να βγει από εκεί. Στο αποκαλυπτικό βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, διακρίνονται δύο άτομα να κλωτσούν τον άντρα, ο οποίος έχει τραυματιστεί από τα σπασμένα τζάμια.
https://www.newsit.gr/egklhma/synelifthi-o-idioktitis-tou-kosmimatopoleiou-meta-ton-thanato-tou-listi-sokarei-to-video-ntokoumento/2621432/?utm_medium=Referral&utm_source=Notification

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου