Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

"Ναι" στην πρόταση δυσπιστίας από τον Δημήτρη Καμμένο - Διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ

"Ναι" στην πρόταση δυσπιστίας από τον Δημήτρη Καμμένο - Διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛΥπέρ της πρότασης δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας ψήφισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, χωρίς να προκαλέσει καμία έκπληξη καθώς επρόκειτο στην ουσία για ένα προαναγγελθέν διαζύγιο.Ο Δημήτρης Καμμένος εκφώνησε τελικώς το μεγάλο "ναι" υπέρ της πρότασης μομφής που κατέθεσε η Ν.Δ εναντίον της Κυβέρνησης, δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα της "γαλάζιας" πτέρυγας και επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον έφεραν στην πόρτα εξόδου τόσο των ΑΝΕΛ όσο και του κυβερνητικού συνασπισμού. Αμέσως μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έστειλε επιστολή προς τον Νίκο Βούτση με την οποία τον ενημέρωνε ότι ο εν λόγω βουλευτής τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ενώ με ανάρτησή του στο twitter, άφησε αιχμές για τις προθέσεις του.

Παραλλήλως, οι ΑΝΕΛ θα κινήσουν τις διαδικασίες ώστε να μην διατηρήσει ο Δημήτρης Καμμένος,  θέση αντιπροέδρου στη Βουλή την οποία κατείχε λόγω του κυβερνητικού συνασπισμού.Για αποχώρηση που έγινε μετά από εντολή "επιχειρηματικών συμφερόντων" κατήγγειλε ευθέως κυβερνητικός αξιωματούχος τον Δημήτρη Καμμένο, σχολιάζοντας: 

"Η εντεταλμένη από επιχειρηματικά συμφέροντα και προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβερνητική πλειοψηφία, απλά επιβεβαιώνει ότι εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής".

Η ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Με επιστολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.

Ρ. Σβίγκου: Αναμενόμενη η στάση του

Άμεση ήταν και η αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνιας Σβίγκου ( η οποία είχε πολλάκις στηλιτεύσει δημόσια την επιθετική κριτική που ασκούσε απέναντι στο κυβερνών κόμμα και τα στελέχη του).

Σε σχόλιό της στο twitter, η κ. Σβίγκου, ανέφερε:

"Αναμενόμενη η στάση του Δ. Καμμένου. Μάλλον άργησε κιόλας. Η έκπληξη θα ήταν η συνέχιση της στήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα μπορεί να συνεχίσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό αυτό που ξεκίνησε εδώ και καιρό".

Αιχμές από τον Πάνο Καμμένο:

Στο μεταξύ, με ανάρτησή του στο twitter, ο Π. Καμμένος, σχολίασε:

Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή ... κουτσός ο παίχτης...




http://www.capital.gr/politiki/3299383/-nai-stin-protasi-duspistias-apo-ton-dimitri-kammeno-diegrafi-apo-tin-ko-ton-anel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου