Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Χάρτης "Μακεδονίας" στα σχολεία τους...

Μη τα παρατάτε Ελληνες!  Έρχεται η σειρά Αλβανίας, Τουρκίας.... Δεν έχουμε πολυτέλεια να είμαστε στις παραλίες! Χάνουμε την Πατρίδα μας!! Όλοι στους δρόμους και στα συλλαλητήρια!!!
Προδότες ξεπουλάνε την Μακεδονία.
Η ιστορία θα γράψει για αυτή την εθνική προδοσία
ότι τα παιδιά του Εφιάλτη πρόδωσαν την Μακεδονία μας.
Την προδοσία πολλοί αγάπησαν.Τον προδότη,ουδείς.
Οι Μακεδόνες της Βόρειας Μακεδονίας που θα μας τρέχουν στα διεθνή δικαστήρια για να αφαιρέσουμε τον Μακεδονικό προσδιορισμό από τα προϊόντα μας, κυλιούνται από σήμερα στα πατώματα: «…ρε, δεν υπάρχει να είναι τόσο μακάκες αυτοί οι Έλληνες…» https://evanagnosto-evanagnosto.blogspot.com/2018/06/blog-post_14.html
Athanasios Efstathios Drougos

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ. ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ.
Είμαι πλέον θυμωμένος, οργισμένος. Οργισμένος με τους διαπραγματευτές Τσίπρα και Κοτζιά που πλέον τους θεωρώ ενδοτικότατους χωρίς καμία αμφιβολία και αναστολή. Οργισμένος με τον Καμμένο που έκανε άλλη μια θεαματική κωλοτούμπα με διπλό τόλουπ (όπως θα έλεγε και ο Αλέξης Κωστάλας) για να σώσει την καρέκλα του για λίγο ακόμα, παρά τα όσα διαβεβαίωνε ως σύγχρονος Μακεδονομάχος για να κατευνάζει τα πνεύματα και να ηρεμεί τους ανησυχούντες. Κι αυτόν πλέον τον θεωρώ απαρ'αδεκτο και μηδαμινό χωρίς να έχω καμία επιφύλαξη. Οργισμένος με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που τυρβάζει περί άλλα για να ευχαριστεί τους πολιτικούς της προισταμένους, ρίχνοντας όσο ηθικό έχει απομείνει στα στελέχη. Όλοι ελάχιστοι και ποταποί στο ραντεβού τους με την Ιστορία, χωρίς συναίσθηση των ευθυνών τους και των αξιών τις οποίες τάχθηκαν να υπηρετήσουν. Οργισμένος με όλη την αντιπολίτευση που νωθρά, άτολμα, αδύναμα και άβουλα παρακολουθεί τις εξελίξεις κρυπτόμενη πίσω από μισόλογα και πρωτοβουλίες διοργανωτών συλλαλητηρίων. Οργισμένος με την Εκκλησία που είναι εμφατικά απούσα και αποστασιοποιμένη, με κάποιες εξαιρέσεις που ευτυχώς τιμούν τα ράσα τους. Ήμουν προβληματισμένος και ανήσυχος. Τώρα είμαι οργισμένος. Δεν ξέρω πώς θα εκδηλώσω την οργή μου. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν παίρνουν από λόγια, σοβαρά επιχειρήματα και λαϊκό αίσθημα. Φοβάμαι ότι χρειάζονται πλέον πράξεις. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτή θα είναι η "λύση". Ελπίζω σε κάτι αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό. Μακάρι να μας σώσουν οι Σκοπιανοί με τις δικές τους εσωτερικές διαφωνίες, διότι από τους δικούς μας δεν ελπίζω πια σε κάτι καλό. Αυτή την ώρα η λέξη που με περιγράφει είναι η ΟΡΓΗ. Ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. . Νιώθω όμως ότι δεν είμαι ο μόνος οργισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου