Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Οι πατριώτες σαπίζουν στη φυλακή...


Στον κόσμο του μέσου Συριζαίου και του μέσου ψεκασμένου (οξύμωρο) η διαφοροποίηση του Τσίπρα με τον Καμμένο για τα δύο παλικάρια που βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, είναι κάτι φυσιολογικό. Στην λογική του «έλα μωρέ και τι έγινε. Ο ένας δεξιός, ο άλλος αριστερός, μπορούν να έχουν διαφορετικές απόψεις".
Ο ένας λέει ότι δεν πρέπει να αναγάγουμε σε μείζον το θέμα γιατί ρίχνουμε νερό στο μύλο του Ερντογάν. Ο άλλος, ο αόρατος στρατάρχης λέει ότι η Τουρκία κρατά ομήρους δύο Έλληνες, δύο Ευρωπαίους, δύο νατοϊκούς στρατιώτες. Κι αυτό το ονομάζουν κυβέρνηση. Παίζουν με τα νεύρα των παιδιών και με την ψυχολογική πίεση των συγγενών και δεν έχουν την παραμικρή ντροπή μέσα τους.
Όμως, να πούμε και μια αλήθεια. Προτιμάμε να ακούμε τον ψεύτικο πατριωτισμό, την ψηφοθηρική φωνή του Καμμένου παρά την φωνή ενός ανθρώπου ιδεοληπτικού, εμμονικού και κυρίως με παντελή έλλειψη πατριωτισμού.Όχι ότι ο Καμμένος που ξεπουλήθηκε για ένα υπουργείο έχει σχέση με την πατρίδα, αλλά βρε παιδί μου ο Αλέξης είναι άλλο πράμα. Και δεν είναι μόνος του, είναι μια ολόκληρη σχολή όλοι αυτοί που δε νοιάζονται παρά μόνο για τις ιδεοληψίες τους.Για σκεφτείτε. Δεν είναι μείζον θέμα ότι δύο στρατιώτες είναι στη φυλακή της Τουρκίας, αλλά είναι μείζον θέμα να βγαίνει ο Κουφοντίνας από τη φυλακή.
Να μην σηκώνουμε το θέμα των Ελληνόπουλων που σαπίζουν στην Αδριανούπολη αλλά να αναδεικνύουμε τα δικαιώματα που έχει ένας τρομοκράτης ο οποίος σκότωσε τουλάχιστον 11 ανθρώπους και δεν το έχει μετανιώσει.Για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο σοβαρό γεγονός να στείλουν τον τρομοκράτη Γιαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού που ο ίδιος επιθυμεί για να βρει τα φιλαράκια τους.Είναι πιο σημαντικό για τον Τσίπρα, τον Φίλη, τον Παρασκευόπουλο, τον Βούτση και όλους αυτούς τους «ευαισθητούληδες» να στηρίξουν τον «δίκαιο αγώνα» της Ηριάννας που βρέθηκε DNA σε υπόθεση τρομοκρατίας. Αλλά δεν είναι λογικό να στηρίξουν και να κάνουν τα πάντα για να βγουν δύο παιδιά που συνελήφθησαν υπηρετώντας την πατρίδα τους. Και που ενδεχομένως να είναι θύματα πολεμικής ενέργειας του εχθρού.Είναι πιο λογικό για την αριστερά να υπερασπιστεί τα δίκαια αιτήματα των προσφύγων και να πάρει τηλέφωνο τον Ερντογάν ο Τσίπρας αλλά δεν είναι σωστό να τον πάρει για τους δύο απαχθέντες.Ας μην ξεχάσουμε κάτι. Ένας τούρκος δημοσιογράφος με γερμανική υπηκοότητα συνελήφθη και κρατήθηκε επί ένα χρόνο χωρίς κατηγορία. Ποιος τον έβγαλε από την τουρκική φυλακή; Μα η κινητοποίηση στη Γερμανία και η Μέρκελ που έθεσε όρους στη συνάντηση που είχε με τον Γιλντιρίμκαι σε 24 ώρες ο δημοσιογράφος απελευθερώθηκε.Ο Τσίπρας θα πάρει τηλέφωνο όποτε το κρίνει αυτός. Δεν θα τον πιέσει ο Κυριάκος και κανένας άλλος γιατί αυτός είναι μάγκας. Και γιατί βρε αδερφέ δεν είναι τα παλικάρια του Έβρου μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων να κινητοποιηθούν οι… συλλογικότητες. Δεν είναι αντιεξουσιαστές ούτε τρομοκράτες που έχουν μια ιδεολογία όπως έλεγε και μια συριζαίϊκη ψυχή.Και το ερώτημα είναι ένα: Μήπως οι δύο στρατιωτικοί πρέπει να δηλώσουν αναρχικοί μπας και τύχουν προστασίας και συμπαράστασης από την επίσημη ελληνική κυβέρνηση; Γιατί αν δηλώνουν απλά πατριώτες το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σαπίσουν στη φυλακή προκειμένου να μη διαταραχθεί το… φενγκ σούι της αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου