Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

200 εφηβους λαθρομεταναστες ετοιμαζεται να προσλαβει το υπουργειο οικονομιας για γεωργικες δουλειες την ιδια στιγμη που εκατομμυρια Ελληνες Πεινανε.

 
 Είπαμε: Ήρθαν για να μείνουν! Η αριστερή ανθελληνική φιλολάθρο κυβέρνηση έφτιαξε και εθνικό(!!!) πρόγραμμα ταμείου ασύλου, μετανάστευσης και ένταξης!!!
Μια ανησυχητική και είδηση προέκυψε την πρώτη του Ιουνίου ....
με  επίσημο έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, σύμφωνα με το οποίο 200 προσφυγόπουλα, ηλικίας 15-18 ετών, από Κέντρα Φιλοξενίας της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας, θα σταλούν σε χωράφια και αγροτικές μονάδες για να κάνουν “on the job training”....
Όπως αναφέρει η πρόσκληση του Υπουργείου και της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας και άλλων πόρων (ΕΥΣΥΔ ΤΑΜΕΤΕΑΠ), με αρ. Πρωτοκόλλου 595/1.6.2017: προκηρύσσεται διαγωνισμός για την υποβολή προτάσεων ανάληψης προγράμματος με τίτλο «Εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος αγροτικής εκπαίδευσης σε πρόσφυγες 15-18 ετών».
Τα δύο εκπαιδευτικά προγράμματα που διενεργούνται για πρώτη φορά, επικεντρώνονται σε θέματα «αγροτικής εκπαίδευσης» και σύμφωνα με το υπουργείο περιλαμβάνουν θεματικές όπως: εδάφη, συγκομιδή, καλλιέργειες, άρδευση, pest control κλπ. Η διάρκεια του κάθε προγράμματος ανέρχεται σε 100 ώρες. Η εκπαίδευση και ειδικότερα η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο του on the job training. Τα 200 προσφυγόπουλα θα λάβουν λοιπόν εκπαίδευση κατά την εργασία, η οποία στην προκειμένη περίπτωση θα είναι συγκομιδή, καλλιέργειες, πότισμα, σκάψιμο κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου